Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Psyken blir verre

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Psyken blir verre

jan 19 2015 - 08:51
Hei.
Er ei jente som går siste året på videregående. Da jeg begynte på videregående forandret jeg meg. Jeg ble mer og mer lei meg, gråt mye lettere av småting, hadde en del perioder hvor jeg slet mye, pga krangling og problemer i forholdet til mamma og pappa. Jeg begynte å bli mer usosial, og satt mye mer inne. Klarte ikke å konsentrere meg på skolen, mistet matlysten og fikk søvnproblemer. Når jeg tenker over det, har det egentlig alltid vært sånn, men det har bare blitt verre og verre. Dermed så jeg ikke på det som et problem tidligere, men det er blitt det nå. Jeg snakker med 2 av vennene mine om det, men hater å snakke med dem og fortelle dem om åssen jeg faktisk har det. Er redd for at det skal bli for tungt for dem, så vil egentlig ikke at de skal vite så mye. Er redd de skal bli skremt, og velge å ta avstand.
Er det noen andre som har samme problemene som meg? Eller noen som vil dele noen tanker, så hadde jeg satt veldig pris på det
Hilsen en jente som ikke har det fullt så bra med seg selv
Avatar

Mer en maske

mars 22 2015 - 21:30
Hei, jeg er en jente på 17 år. Går nå andre året på vgs. Jeg hører stadig vekk at jeg er en hærlig jente å at de bare elsker smilet mitt. For meg er det mer en maske. Jeg klarer snart ikke dette lengere, jeg er tom. Sliten og kroppen min føles ut som om den er oppbanket. Tårene triller hver gang jeg er alene. Men jeg kan ikke sette ord på hva som er galt eller hvordan det ble slik. Om jeg prøver å fortelle så virker det ikke som om de forstår. De ser bare den glade jenta med det store smilet, men de ser ikke hun som bryter sammen i tårer på kjøkkengulvet fordi hun mistet gaffelen på gulvet.

Legg meg gjerne til, setter pris på å dele.
Til forsiden