Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Prøver å rydde i følelser og tanker

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Prøver å rydde i følelser og tanker

feb 5 2017 - 11:31
Jeg bruker dette forumet nå til å sortere tanker og følelser. Det er jo en måte å komme ut av det på. og komme videre. Jeg levde et vanlig liv. Jeg hadde mann og barn og tok det gode livet som en selvfølge. Så ble mannen min syk og døde i løpet av et halvt år. I tiden etterpå var jeg i sjokk, men jeg fungerte bra. Jeg tok vare på barna, passet jobben, ordnet opp i alt etter mannen min (som hadde eget firma og mye å sette seg inn i). Jeg solgte huset, flyttet og prøvde å leve videre. Jeg begynte å date nye menn, tenkte det ville hjelpe meg videre i livet. Smerten og sorgen var så overveldende at jeg bare MÅTTE gjøre noe. Og jeg traff en ny mann. Jeg var så overveldet lykkelig - smerten forsvant og jeg følte meg hel og levende igjen. Men det gjorde ikke han. Han var ikke fornøyd og han gjorde det slutt. Det var forferdelig tungt. Kanskje dobbelt fordi jeg nå fikk opp sorgen etter han som var død. Å miste på nytt var mer enn jeg trodde jeg kunne bære! Når man har mistet sin kjære i død, så er det nærmest uforståelig at noen frivillig kan velge å forlate en annen. Jeg forstår, selvsagt, men jeg fatter det ikke! Og i ren desperasjon begynte jeg å date igjen. Det hadde jo fungert en gang før! Men det ble tomt og meningsløst. Jeg traff noen, det ble hektisk chatte-flirt og begeistring. Og så blir det stille og tomt. De få jeg valgte å møte, var og ble "fremmede"..Jeg kjenner meg urolig og utilfreds, og er ikke fornøyd med meg selv. Kveldene er lange og mørke, jeg sletter bilder og meldinger, lurer på om jeg skal forsøke å treffe noen igjen. Takk for at dere leste, det var mest for min egen del :)
Avatar

Hei

feb 5 2017 - 18:22
Jeg forstår godt at det er ganske tøft å miste en ektefelle som du har levd med i mange år og det høres ut for meg som at du hoppet inn i et forhold for fort
Jeg synes at du ikke skal stresse med å få en ny mann det vil komme når tiden er inne for det
Finn en god måte og bearbeide sorgen
Husk at den beste måten å kurerere et knust hjerte er å hjelpe andre som har det vanskelig
Avatar

Takk

feb 5 2017 - 20:54
Jeg tror du har rett. Jeg vil prøve å fokusere mindre på meg selv og mer på andre. Det er mange som sliter der ute, og jeg har det bedre enn de fleste :)
Avatar

Hei

feb 11 2017 - 01:19
Dating er en avledning som skaper en lykkerus. En rus som ikke varer. Derfor er det veldig vanlig å date under sorg og personlige vanskeligheter. Men det som skjer, noe også du nevner, er at en ikke får jobbet med seg selv i forhold til sorgen. En må gjennom de fasene for å komme seg videre og hopper fram og tilbake i fasene.
Enig med tidligere råd, men jeg tenker at en mellomting mellom å jobbe med seg selv og hjelpe andre er viktig.
Å hjelpe andre gir glede og en gjør noe konstruktivt. Det er bra!
Til forsiden