Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Privattilbud som tar akuttpsykiatriske henv - finnes det?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Privattilbud som tar akuttpsykiatriske henv - finnes det?

okt 5 2012 - 22:00
Jeg føler jeg trenger å henvende meg til en psykiater (ikke allmennlege) akutt, men bor ikke i Oslo og har ikke psyk. legevakt tilgjengelig der jeg bor. Jeg ønsker å se en privat som ikke kjenner meg. Pris spiller NULL rolle akkurat nå. Ev. finnes det som kompromiss private allmennleger (typen time på dagen steder som Oslo City, Byporten, Volvat) som er gode på psykiatri?

Min faste psykiater kan ikke se meg på tre uker. KAV umulig å få time før. Hipp hurra for helsenorge. Jeg har ETT spørsmål liksom. Og akkurat det ene spm er viktig for meg. Lokal legevakt ikke aktuelt. Finnes det noe som er nåttåpent egt?
Avatar

Re: Privattilbud som tar akuttpsykiatriske henv - finnes det?

okt 12 2012 - 14:29
Tror ikke det finnes private akuttpsykiatriske avdelinger mange steder, men det pleier å være det ved fylkessykehusene. Hvorfor ikke ta kontakt der? De har åpent døgnet rundt.
Til forsiden