Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Pride 2022

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Pride 2022

juni 3 2022 - 23:09
Noen andre som skal eller har vert på pride?

Disse paradene er kanskje fyllt med farge & glede, men det gir meg en tung følelse å tenke på hvorfor vi må gjøre dette. At dette mest sanssynelig er en kamp som vil vare i evigheter.
Imorgen skal jeg kle meg i fargerike klær, veive et fargerikt flagg, & hoppe rundt omkring. Men hvet du hva? Det er en del av meg som er død på innsiden. Dette er en kamp der man smiler & danser, & det er hva folk vil se.
Jeg & mange andre kan ikke gå ute uten å bli plagd eller kalt for skjellsord. Selv når vi kler oss helt normalt & gjør absolutt ingenting. Folk ser ikke helt på deg som et menneske innimellom. Ser på deg som en grotesk skapning.
Det er så mye galt, & jeg tror ikke at jeg orker å nevne noe mer om hva som er.

Man er født som man er, & det er mulig å ha en funksjonell verden med homofile, aseksuelle, aromantiske, transkjønnede, & intersex individer. Vi har mer enn nok plass for fler liv & mer glede.
Avatar

Re: Pride 2022

juni 3 2022 - 23:38
Jeg undrer meg stadig over at ikke flere av dem som hevder seg utsatt for slik trakassering i hverdagen tar opp smarttelefonene sine og dokumenterer hendelsene. Kan du forklare meg hvorfor?
Avatar

Jeg Kan Prøve

juni 4 2022 - 08:59
Ut ifra mine erfaringer tror jeg det er lite sanssynlig at jeg ville tatt opp noen av disse hendelsene om jeg hadde hatt mobil. Enten vil jeg unngå å eskalere noe, kan hende at jeg prioriterer mine gjøremål & plikter over å dokumentere i øyeblikket, eller så er det kanskje bare litt for sjokkerende. Kanskje jeg bare har en veldig lang lunte & at det skulle mer til. Men hvem hvet, jeg har ikke smarttelefon.
Til forsiden