Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Plutselig negativ tanke som gir vonde/vanskelige følelser.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Plutselig negativ tanke som gir vonde/vanskelige følelser.

jan 18 2021 - 23:17
Den negative tanken er at jeg har veldig få rundt meg som sender meldinger i dagliglivet. Føler meg ekstremt ensom og blir bitter videre tanker som jeg synes er skummelt er, ingen vil merke (med en gang) om jeg blir borte.

Hvis det er noen som vil skrive med meg im denne følelsen og kanskje realitetsorientere meg blir jeg veldig glad. Merker jeg er en person som trenger mye bekreftelse(derfor jeg skriver her). Men tror bekreftelsesbehovet løser seg naturlig når jeg blir teyggere i meg selv. Måtte bare skrive det ned siden den kom så plutselig på natta.

Stor klem fra meg !
Avatar

Re: Plutselig negativ tanke som gir vonde/vanskelige følelser.

jan 19 2021 - 08:22
Har vært i en slik situasjon. Det er trist å føle seg ensom og lett å begynne å gruble og tenke på hvor mislykket man er. Det er forskjell på å føle seg ensom fordi man har veldig få folk rundt seg og føle på konstant ensomhet selv om man har mange rundt seg som bryr seg om en. Uansett tilfellet, det beste rådet er å skaffe seg en hobby hvor man kan være litt kreativ. Da bruker du den høyre delen av hjernen som er naturlig antidepressiva. Det å få til noe gir en mestringsfølelse som igjen øker selvtillit samt gjør oss gladere. Tenk på hva du liker å gjøre...og kunne tenke deg å gjøre for å få fokuset på noe annet. Det er også en fin måte å komme i kontakt med andre som har liknende interesser...f.eks.via fb grupper...
Avatar

Mislykkethet følelse

jan 19 2021 - 17:57
Ja jeg tror jeg ofte føler meg ensom i mine egne tanker og følelsene som kommer ut av det. Så ødelegger det litt de tankene jeg har om mine gode relasjoner. Ja jeg skal fortsette min strikkehobby og kanskje ukulelehobby. Strever litt med prestasjonsangst.Jeg får ikke holdt på med den ene hobbien min akkurat nå så jeg har god tid til å gruble. Tusen takk for forslag Gladjente82 <3
Til forsiden