Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Plass til lys?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Plass til lys?

juni 26 2014 - 02:19
Hei!

Er i skrivende stund i mitt siste tenår. Jeg vet ikke hva jeg prøver å oppnå, men jeg vet at det er min tur til å si det med ord.
Jeg opplever et endeløst mørke. Det gjør fryktelig vondt, og jeg vet ikke hvordan jeg skal stoppe det. Mange prøver å hjelpe meg, men jeg føler liksom at det er så mye mørke inni meg at det ikke er plass til noe lys. Denne tomheten som fyller meg er så skremmende. Jeg føler nesten ingenting.
Avatar

Alltid plass til lys

juni 27 2014 - 16:00
Jeg vet hvordan det føles å være helt mørk og tom inni seg, og jeg vet at det kan bli bedre. Du må bare klare å huske det, når det er verst, at du kan føle deg annerledes, selv om det er vanskelig, et tips: skriv huskelapper til deg selv! Er du litt oppe i humøret en dag så skriv ned alle håp og drømmer du har og at det er mulig. Skrive dagbok kan også hjelpe har jeg erfart.
Til forsiden