Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Planlegger frieri

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Planlegger frieri

april 9 2014 - 23:07
(Admin står selvsagt fritt til å fjerne dette dersom temaet ikke er aktuelt for forumet).

Har hodet kun fullt av en ting om dagen: Jeg ønsker å fri til min kjære. Alt tradisjonelt tilsier jo at frieriet skal gjøres av mannen, og at jenta kun skal fri på skuddårsdagen. Hvorfor er det sånn? Kan ikke jeg, nå som alt føles riktig, fri på en hvilken som helst dag? Er jeg nødt til åfølge tradisjonene? Vil jeg bli møtt med all verdens fordommer dersom jeg går ned på kne? Hvor lenge "må" man ha vært et par før et frieri i det hele tatt er aktuelt? Det er så mange spørsmål... Og ikke minst: Hvordan skal jeg fri?! Ønsker at opplevelsen skal gjøre ham stolt, at det skal bli et minne for livet!.
Avatar

Frieri

april 26 2014 - 10:52
Hei! Nå til dags er det vel ingen som "bryr seg" om hvem som frir, det er like normalt at kvinnen gjør det som mannen :-) Hvis du føler det er riktig for dere, så gjør det!!
Jeg og mannen forlova oss etter 5 måneder, og vi er godt gift etter 7 år, så det er ingen regel for når det passer å fri;-)
Uansett hvordan du gjør det, så er jeg sikker på at han blir stolt av deg :-D
Avatar

:)

april 27 2014 - 21:23
Så fint å høre at du har funnet den du vil dele resten av livet ditt med! :) En kamerat av meg ble fridd til av sin kjæreste. Kjenner ham ikke så godt, så vet ikke hvordan hun gjorde det. Uansett så synes jeg du skal gjøre det på en måte som er naturlig for dere begge to. Du trenger jo nødvendigvis ikke gå ned på kne for ham, hvis det blir unaturlig for deg. Lykke til!
Til forsiden