Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Planlagt innleggelse

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Planlagt innleggelse

jan 11 2011 - 17:06
Nå angrer jeg skikkelig på at jeg har fortalt mamma, og det hjelpeapperatet rundt meg at jeg sliter. Jeg hører stemmer, og har begynt å leve meg inn i min " indre verden" igjen. Jeg er jo redd for at hvis jeg ikke søkte hjelp nå, så blir det verre og det blir kanskje sånn som det blei sist. AT jeg gjør ting jeg angrer på og sånn.
Men i dag så snakka jeg med legen min over tlf.Jeg har blitt helt rar og lei meg. For hu snakka om at det nå blir planlagt innleggelse. Det er et sted jeg har vært før, og det er ikke akutt psykiatrisk. Er en langdtids avd. som er døgn avd. Kan ta perm når jeg vil og sånn. Jeg kommer nok bare til å sove der og være der på dagtid, skal prøve å få det at jeg kan dra hjem noen timer til dyra mine på kvelden, det må jo gå. Er jo ikke jeg som har bestemt å legge meg inn, men jeg har samtykka detfor ellers så blir jeg jo ikke bra av det jeg har nå. Men håper jeg slipper å være der lenge.

Men nå kjenner jeg at jeg ikke vil. Men må prøve å gjøre ting jeg liker, skal ut med ei venninne i morra, skal på kino å se kongen av bastøy. For å gjøre andre ting. Selv om stemmene er der og styrer hverdagen min. Men jeg vil legges inn også vil jeg ikke. Jeg er redd jeg. Også tenker jeg masse på dyra mine, blir rart å dra fra dem. Jeg vil ikke gi dem bort, dem er alt for meg. Og jeg veit at jeg ikke trenger å være på avd. 24 timer i døgnet. Og da hadde jeg blitt enda mer gal, siden jeg har den emosjoneller ustabile personlighetsforstyrrelsen så skal jeg ikke være innlagt over lang tid heller.
Men det som er bra med den avd. at jeg kjenner mange som jobber der fra før, det gjør det litt trygt.

Føler meg så unormal. Jeg burde jo bare tenke at dette blir bra for meg, for da får jeg den hjelpa jeg trenger. Men jeg er skikkelig redd. For jeg vil ikke legges inn. Men jeg har jo på en måte ikke noe valg, eller jeg har jo det, men... det å ikke ta tilbudet gjør dte jo bare verre. Det værste nå er vel at jeg må vente på svar på om når jeg skal inn. ARG.... Redd... skikkelig redd.
Avatar

Re: Planlagt innleggelse

mars 27 2011 - 17:22
så bra at du får hjelp. etter det du skriver så trur jeg kansje det kunne vært fint å fått ekstra hjelp. ved innleggelse. du burde virkelig ikke trekke deg fra det. men skjønner at du er veldig usikker. trur det er bra for deg at du kommer dit du har vært før, så du kjenner folk som jobber der. trur det kan være enklere å begynne samtalene da. og ikke bruke mange timer på å bli kjent med de du snakker med. og tørre å snakke.
så fint at du har dyra dine som støtte. det er viktig å ha noe rundt seg som holder seg oppe i tunge tider.
stå på. dette kommer til å bli bra til slutt skal du se :)
Avatar

Re: Planlagt innleggelse

mai 18 2011 - 18:55
Ble aldri noen innleggelse. Fikk avslag, men gjorde ikke noe det asa.. Var bare til 3 samtaler på TIRE for å svare på dissa dumme skjemaene dems om hva som feier meg. Litt lei. Men dem fant ut at jeg ikke var psykotisk eller schizofren. Godt var det, men fant ut at det var dissosiativ identitetsforstyrrelse. Selv om det ikk er så lett å leve med det heller. Så går i samtaler til psykolog hver 14 dag nå. Hu er kjempe grei. Godt at jeg funnet endelig ei som kan la meg føle på at jeg er verdt noe. Har trossalt hatt 16 behandlere siden jeg var 15 år. Jeg er kjempe fornøyd med hun jeg har nå. Hu jobber privat, og jeg trur det har mye og si. Dem jobber uten pressfra noen. DPS kan man bare legge ned her jeg bor syns jeg. Og jeg er ikke den eneste som sier det. Fastlegen min er ganske enig med meg. Det fungerer ikke her, men som jeg har hørt andre steder så er dte mange steder dte ikke fungerer. Fordi det ofte er utskiftninger av behandlere, og at man ikke kan gå til samme behandlere over lang tid, mange av dem er gode på å bare gi ut medisiner. Har en lang erfaring med DPS. Så godt at jeg har fått ei privat psykolog.
Avatar

Re: Planlagt innleggelse

mai 19 2011 - 18:41
hei:)

Er enig,dps er ræva!! Mange av de er ikke godt nok utdannet og har lite kompetanse..har akkuratt begynnt på en nok en ny psykolog,ei dama på min alder,liker egentlig å prate med menn,får gi hu en sjangse.
Jeg bare lurte om du kunne fortelle litt mer ang. de stemmene du hører og det at du lukker deg inn i din egen verden..fordi jeg sliter med det samma,har slitet med dette siden jeg var liten jenteunge,men det er først nå jeg har tørrt å være mer åpen om dette,var redd får å bli stemplet gal! Og ikke minst miste kontrollen..jeg er alltid så redd får at jeg en dag som tippe over og ikke klare å bli normal igjen. Det kunne vært ok å prate med andre som sliter med dette. om du ikke vil skrive det her,kan du bare sende meg en meld om du vil da.
Avatar

Re: Planlagt innleggelse

mai 19 2011 - 21:43
Rusfri31: Jeg har sendt deg en forespørsel på å bli venn med deg, så kan jeg skrive litt mer om det du lurte på om de stemmene. Er ikke alt jeg ønsker å forklare sånn her, siden det er noen som kjenner meg på privaten som veit hvem jeg er. Lettere å snakke på PM.
Avatar

Re: Planlagt innleggelse

mai 25 2011 - 13:11
Jeg har prøvd flere ganger å sende deg meld,men får ikke sendt de,de blir ikke godkjent? Kan ikke skjønne det der..
Avatar

Re: Planlagt innleggelse

mai 25 2011 - 16:20
Rusfri31 (??), du må endre oveskrift for hver meld du sender på privat :)
Avatar

Re: Planlagt innleggelse

mai 26 2011 - 12:13
ok..takk,får jeg prøve igjen:)
Avatar

Re: Planlagt innleggelse

mai 27 2011 - 23:57
Hm.. ja, for jeg har ikke fått noe melding. Men du jeg kan sende deg adressen på bloggen min, så kan du sende melding der eller på amilen min hvis du ikke får dte til.
Til forsiden