Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Personlighetsforstyrrelse

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Personlighetsforstyrrelse

okt 13 2015 - 00:56
Noen her med personlighetsforstyrrelse? Kjenner ingen med diagnosen. Har nettopp begynt i behandling...trenger å høre hva andre har av erfaringer. Veldig usikker. ..
Avatar

Re: Personlighetsforstyrrelse

okt 13 2015 - 01:47
Jeg fikk den diagnosen for ca 5år siden.. hva memer du med erfaring...?
Avatar

Re: Personlighetsforrstyrrelse

okt 13 2015 - 08:45
Det finnes flere former for personlighetsforstyrrelser. Jeg har borderline personlighetsforstyrelse. Var ikke så lenge siden jeg fikk diagnosen, men jeg har nok levd med borderline veldig lenge. Hvis du ønsker å snakke med noen så kam du godt legge meg til som venn ;)
Avatar

Re: Personlighetsforstyrrelse

okt 13 2015 - 17:01
En av de diagnosene jeg fikk i fjor var engstelig/unnvikende personlighetsforstyrrelse og avhengig personlighetsforstyrrelse.
Vet ikke hvilken du har men har litt erfaring med disse.
Avatar

Re: Personlighetsforstyrrelse

okt 23 2015 - 21:04
Jeg er diagnosert med personlighetsforstyrrelse, men liker det ikke og skjemmes over diagnosen.
Avatar

Re: Personlighetsforstyrrelse

okt 23 2015 - 21:43
Jeg har også personlighetsforstyrrelse: Engstelig/unnvikende. Ikke noe jeg snakker høyt nei, da er angsten faktisk enklere å snakke åpent om.
Avatar

hvordan merke at man har det?

okt 23 2015 - 23:22
hvordan merker man at man har det egentlig?
jeg har ofte lurt på om det er noe jeg har, men så vet jeg ikke riktig hvordan man vet at det er det man har
Avatar

Er nok ikke så lett å merke

okt 24 2015 - 09:11
Det er nok ikke så lett å merke personlighetsforstyrrelser selv fordi det er jo en del av personligheten, man "bare er sånn". Det er nok lettere å merke symptomdiagnoser (angst ol. ) som ofte henger sammen med personlighetsforstyrrelsene. Jeg ante ikke at det var noe mer enn litt angst og periodevis depresjon hos meg, for min bekymring og uro har jeg hatt med meg så lenge jeg kan huske, for meg er det dette normaliteten. Jeg har ikke "følt" meg bekymret engang, jeg tenkte jo bare litt ekstra gjennom ting...

Når man blir bevisst på ting så er det jo lettere å se trekkene, så det kommer jo an på hvilken personlighetsforstyrrelse det er snakk om i forhold til hva man skal se etter. Men man MÅ ha fagfolk for å vurdere og diagnostisere.
Til forsiden