Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Personlighetsforstyrrelse

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Personlighetsforstyrrelse

april 4 2011 - 03:28
Hei:) Jeg har fått en uspesifisert personlighetsforstyrrelse og er livredd for å være åpen om det. Er det noen som har noen erfaringer på området?
Avatar

Re: Personlighetsforstyrrelse

april 4 2011 - 14:51
Hei

Veit ikke helt hva uspesifisert personlighetsorstyrrelse er. Men jeg har avhengig og unnvikende personlighetsforstyrrelse. Jeg merker mye til de, når det gjelder å klare meg selv, da tenker jeg på daglige ting. Som å rydde hybel, vaske osv. Og det med at jeg føler meg ikke som noe person eller at jeg har noe personlighet. Som kan komme ganske sterkt noen ganger. Har med avhengigheten min å gjøre. Og merker orhold da blir vanskelig, for blir så avhengig. Merker mye mer til den enn unnvikende personlighetsforstyrrelsen jeg har. Men sånne ting kan man jobbe seg igjennom og bli frisk av. Men jeg merker jo hvor vanskelig det er å klare seg selv, og prøve å komme seg opp å få til ting. Hvordan opplebver du din diagnose? Eller hvordan opplever du deg selv? Syns ikke en skal henge seg for mye opp i diagnoser som blir stilt, det er bare mennesker som har satt de også, og mennesker kan fort ta feil.
Avatar

Re: Personlighetsforstyrrelse

april 5 2011 - 00:34
Hei:) Uspesifisert personlighetsforstyrrelse er trekk av andre personlighetsforstyrrelser som dominerer nok til at det går utover hverdagen. Fint å høre din erfaring med hvordan du opplever din forstyrrelse.

Jeg har vanskeligheter med relasjoner ved at jeg kan trekke meg tilbake. Jeg takler stress dårlig og det kan føre til at jeg blir deppa og kan ta valg som er dysfunksjonell for meg selv. I arbeidslivet fungerte jeg inntil for 3 år siden. Jeg ble så sliten av å jobbe at jeg ikke hadde noe sosialt liv igjen utenom jobben. Jeg har også dystemi som er en kronisk depresjonsdiagnose. Men den er av lettere art, men alikevell hemmende fordi den aldri gir seg.

Er du i arbeid? Forteller du folk at du har en personlighetsforstyrrelse?
Til forsiden