Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

På tide å drepe seg selv

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

På tide å drepe seg selv

okt 19 2022 - 16:18
Jeg har fått nok. Jeg prøver å få hjelp, men ingenting hjelper. Terapeuter som ikke viser empati. Prøver å få hjelp på Sidetmedord.no-appen, men blir plassert lengre bak i køen, ignorert av dem, ingenting hjelper. Jeg lider hver dag, det føles som jeg blir torturert hver dag, jeg orker ikke mer, jeg orker ikke mer. Jeg vil dø. Jeg vil dø.
Avatar

Re: På tide å drepe seg selv

okt 19 2022 - 17:05
Det smerter meg å lese at du har det så vondt! :-( Livet er ett smertehelvete litt for ofte, det skal jeg skrive under på. Jeg vet ikke om det vil komme til å hjelpe deg, jeg kan dessverre ikke gjøre annet enn å lytte og skrive, men snakk med meg! Send meg gjerne en venneforespørsel, så snakkes vi! Jeg er også en kar som sliter noe voldsomt med livet.
Avatar

Til Oslogutt1994

nov 1 2022 - 13:04
Send meg gjerne en venneforespørsel. Du kan godt skrive hvordan du har det viss du vil!
Avatar

stå på

juli 23 2023 - 00:32
hei,
håper ting går bedre med deg! håper du skjønner det er alltidfolk rundt deg som er mer glad i deg enn man som oftest selv tror. Føler selv at etterhvert så er det man selv man sitter å prøver og overbevise om at det er ingen her osv, dette for å gjøre det lettere selv å evt ta livet sitt. Kan desverre ikke si at smerte blir å ta slutt, det er ikke sikkert... men man må lage plass for den og prøve å overveie den med gode og glade ting/oplevelser etc. livet er vanskelig og en kamp konstant synes æ, men man må bare forsatte å stå i det! du er kommen dæ så her langt, det viser du er sterk og æ vil du skal fortstete slik. Er mye dårlig her i verden, men er også så utrulig mye fint vi kan oppleve som ville vært utrolig trist om du gikk glipp av det. fortsætt å stå i det, æ har trua på dæ!
Avatar

Re: På tide å drepe seg selv

juli 23 2023 - 02:59
Et helt miljø står klar til å hjelpe deg med problemene dine. Men du må finne det selv ;)
Avatar

ALDRI GI OPP!

juli 23 2023 - 09:12
du har en Far som elsker deg av all sin Ubetingede kjærlighet. søk etter sannhet, be og tro og du skal se. let og du skal finne. dette livet er sprøtt som faen og JÆVELIG vanskelig til tider, men alt går i bølger. det kommer til å bli bedre. det er bare et vanskelig skifte vi er inne i mentalt og følelsesmessigt nå. men æ har troa på DU! DU KOMMER TIL Å FINNE DET HJERTET DITT SØKER! det er bare løgn og bedrag det som kverner inni huet av negativitet, sannheten skal frem i lyset. alt KOMMER TIL Å BLI BRA IGJEN! VI TRENGER DÆ!!!!!
Til forsiden