Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

PTSD og mobbing.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

PTSD og mobbing.

jan 14 2015 - 23:12
Er så dritt lei av å få slengt sårende bemerkninger i tryne hver dag. I 44år har jeg fått slengt dritt i tryne.

So what? Folk som ikke har erfaring med PTSD vet ikke litt engang hvordan det er å gå med dette hver dag. Dessuten vet jeg om person som advarer imot meg her inne, vet veldig godt hvem det er. Bra med mob her også.

Farvel.
Avatar

Svar til Tristian

jan 16 2015 - 15:24
Så sant som det er sagt! Folk vet ikke hvordan det er å leve med PTSD. Som om man ikke lider under det selv, men at det kun er omgivelsene som "får det". Å måtte tåle å bli veid på samme vekt som folk som aldri har opplevd traumatiske ting, er nesten det verste med denne diagnosen. Jeg har begynt å si "jeg vet det, jeg strekker ikke til" når noen påpeker mine mangler. Men da er det flere som blir sinte og nekter for at jeg er slik. Jeg skulle ønske jeg var blitt avlivet på stedet, slik dyr blir, da jeg ble traumatisert. For det finnes jo ikke hjelp å få!
Til forsiden