Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

PCOS! Jeg vil ikke ha det.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

PCOS! Jeg vil ikke ha det.

okt 7 2021 - 02:53
Holder på å utredes for PCOS. Jeg vil ikke ha det. Jeg skal aldri ha barn, så det er ikke et problem. Jeg vil ikke miste håret på hodet og få skjegg i tryne. De fleste får/har økt behåring. Det vil jeg ikke ha. Dessuten leser jeg at fet hud og akne er vanlig, det har jeg heller ikke. Jeg er bare overvektig og har ikke regelmessig mens. That’s it. Noen på forumet som har pcos, uten skjegg og akne? Evt. om dere lever greit med sykdommen og hvor gamle dere er. Er selv 33.
Avatar

Slapp av

okt 27 2021 - 22:59
Hei. Jeg har selv PCOS og er 46 år. Jeg har to barn, er normalvektig, mer en nok hår på hodet og kun litt for mye på haken. Det er lett å gjøre noe med. Ingen tegn til acne.
Eneste utfordringen min med PCOS er at det er vanskelig å holde seg slank. Hvis vekt er et problem så snakk med legen din. Det fins flere piller/sprøyter i dag som fungerer svært godt for det. Lykke til
Til forsiden