Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Overlevd suicidforsøk

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Overlevd suicidforsøk

okt 2 2019 - 01:01
Hei Er det noen som ønsker å dele erfaringer med hvordan tiden etter å ha overlevd et forsøk var? Hvilken hjelp fikk dere, hjelper det? Hvordan leve videre?
Avatar

Re: Overlevd suicidforsøk

okt 2 2019 - 01:51
ble innlagt og gikk allerede på dps, så fikk hjelp der! bodde hjemme hos foreldrene mine til jeg følte det var ok å bo for meg selv igjen. alt det hjalp masse! nå går jeg bare rundt her, får tiden til å gå, gjør det jeg føler for, har det gøy og gjør det beste ut av det!
Avatar

Hei

okt 2 2019 - 02:22
Gikk til psykolog og ble innlagt følte meg mislykket at jeg ikke forsvant fra jorda.etter innleggelsene fortsatte jeg hos psykologen vi pratet om det som hadde skjedd.det er tøft for det er ikke noe dom bare forsvinner.
Avatar

.

okt 2 2019 - 08:29
Jeg gikk allerede til behandling på dps. Ble innlagt i 2 måneder. Var veldig sint over å ha overlevd, spesielt på personen som ringte ambulansen. Jeg klandret nok den personen en del i etterkant.
Gikk videre i samtale på dps og var innlagt på en traumeklinikk 6 ganger på 3mnder hver gang. Nå, 5 år senere er jeg nesten frisk. Ja, det hjelper å få hjelp, men det kan ta tid og det krever jævlig mye mot.
Lykke til.
Til forsiden