Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Orker ikke

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Orker ikke

sep 4 2014 - 18:21
Noen dager har jeg bare lyst til å gi opp og i dag er en sånn dag.

Orker ikke, orker ikke, orker ikke mer. Orker ikke være sterk, orker ikke være den som tar ansvar, som biter tenna sammen, håndterer alt selv når det raser sammen, får alt til å gå rundt. Være den ansvarlige oppi all galskapen, være den som må ta seg sammen, være til stede og fungere for barna mine, være den som blir forlatt men som likevel må stå i det. Være den som må forklare seg for omverdenen og som må kjenne på skammen over ikke å ha fått det til.

Jeg vil ikke være den som blir dratt fra. Jeg vil også dra! Selge alt, ikke eie noe, ikke ha ansvar for en eneste ting, flytte til et sted der ingen kjenner meg, bare ha meg selv å tenke på, ikke behøve å snakke med et eneste menneske mer. Være bare meg.
Avatar

Føler med deg!

sep 4 2014 - 23:56
Sånne tanker har jeg litt for ofte også.
Elsker sønnen min over alt her i verden, men når kaoset i hodet er på det værste skulle jeg ønske jeg bare kunnr pakke en koffert og drs dit ingen kjente meg, få tid for meg selv, møte nye mennesker og se steder og ting jeg alltid har ønsket å se.

Føler at sofaen og dagdrømming har blitt en hverdagsting mens det er barnetv, og må virkelig si jeg nyter dagdrømmene mine.
Til forsiden