Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Oppmerksomhet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Oppmerksomhet

sep 29 2021 - 20:34
Hvorfor skal det bli så ille tatt opp? Alle mennesker ønsker en eller annen form for oppmerksomhet.Hvorfor skal det bli tatt ille opp.Det er en del av det å være menneske.Noen meninger angående dette.Jeg ser i flere tråder går dette igjen at noen vil ha oppmerksomhet så tenkte her kan vi diskutere nettopp oppmerksomhet som er en del av det å være menneske.
Avatar

Hehe

sep 29 2021 - 20:49
Ja det fins forskjellige typer oppmerksomhet men de fleste har det iboende i seg å søke etter oppmerksomhet det å bli sett og hørt.Grunnen til at jeg tok opp dette det tas opp for mye rundt at noen vil ha oppmerksomhet mer enn andre her.jeg begynte forresten å lure når du skrev arrestert.Bra der var spøk da men uansett om det ikke hadde vært hadde politiet gitt deg mye oppmerksomhet.hehe
Avatar

Re: Oppmerksomhet

sep 29 2021 - 20:54
Med hensyn til det å ta ting ille opp ... Jeg tror det er en slags forsvarsmekanisme som ligger nærmest utenpå huden til enkelte. Denne har plantet seg der etter noen negative erfaringer i livet som gjør at man strever med å ha tillit til fremmede. Man er alltid på vakt, alltid mistenksom og tror ondt om andres intensjoner. Refleksen blir at man ofte feiltolker andres nøytralt mente budskap som et angrep som møtes med et motangrep, som deretter kan trigge et reelt angrep fra den andre som egentlig ikke hadde fiendtlige hensikter. Og slik går no dagan, med diverse bål som brenner, fyrt opp på rene misforståelser.

Oppmerksomhetstrangen skyldes behov for kontakt, anerkjennelse eller empati. Det er vel å regne som like naturlige menneskelige behov som det å puste.
Avatar

Hmm

sep 29 2021 - 21:05
Mye interresant i det du skriver Levina.Men la oss si det alle som skriver ønsker jo oppmerksomhet.Oppmerksomhet er å bli sett hørt forstått.At man har ett budskap.Det er ikke noe udyr man skal se på som noe negativt.Det er menneskelig og her på forumet ønsker jo de fleste som skriver oppmerksomhet.
Avatar

Re: Oppmerksomhet

sep 29 2021 - 21:10
Skipskatt, du traff spikeren på hodet. Mrs, helt enig. Vi må alle anerkjenne hverandres ønske om oppmerksomhet, ikke kritisere eller stenge folk ute (men fint med en frisk diskusjon iblant - ekkokamre liker vi jo ikke)
Avatar

Hei

sep 29 2021 - 21:12
Skippskatt mye bra i det du skriver.for mye har handlet om den såkalte negative oppmerksomhet og jeg syns det blir for mye hengt oppi dette på forumet og sjenerelt sett.Jeg tenkte derfor nå kan vi diskutere dette her. Som oftest når dette med oppmerksomhet har blitt nevnt på forumet har det vært omtalt som negativ ladet selv om oppmerksomhet er menneskelig.
Avatar

Oppmerksomhet

sep 29 2021 - 23:16
Det er som du skrev Tardetsommanhardet alle trenger oppmerksomhet.Det trenger ikke være negativt ladet.Det er menneskelig.Alle som skriver på forumet søker jo det selv.
Avatar

Oppmerksomhet

sep 29 2021 - 23:28
Det har jo vært nevnt her på forumet så mange ganger dette med oppmerksomhet på så mange negativt ladede ord.Det uten å tenke at de som anser andre som søker etter oppmerksomhet søker det selv bare ved å skrive på forumet.Man skulle trodd betydning av oppmerksomhet er som ett udyr.det har jo med å bli forstått og bli sett.At andre skjønner en.Det er ikke ett udyr.Det er noe vi alle mennesker har i oss ønske om oppmerksomhet bevvist og ubevisst.
Til forsiden