Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Operasjon klamme hender - erfaringer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Operasjon klamme hender - erfaringer

juni 4 2021 - 13:50
Hei!

Jeg sliter veldig med å være klam i henda. Kan ikke holde en eneste gjenstand uten at jeg gjør den fuktig. Dette har gjort at jeg ofte trekker meg tilbake i sosiale settinger og gjør at jeg er svært nervøs angående dette problemet hver eneste dag. Hele dagen. Jeg har i lengre tid visst at det er mulig å ta en operasjon ved A-hus. Jeg har lest meg godt opp på bivirkningene, men jeg sliter litt med å finne erfaringer fra andre etter denne operasjonen.

Jeg har svært lyst til å høre andre sine erfaringer med denne operasjonen. Vet at kompensatorisk svette vil forekomme. Svetten må jo ut, vet at den kompensatoriske svetten forekommer i ulik grad. Derav ønsker jeg som sagt, å høre om andre sine erfaringer. Derfor spør jeg alle dere, her på et anonymt forum, om dere som har erfaringer med operasjonen kunne delt disse erfaringene.

Mvh
Svette klamme hender
Avatar

altså

juni 5 2021 - 03:54
jeg har ikke
spesifikke erfaringer
med klamme hender
min svette kommer
i ansiktet / fjeset
her kommer det
til gjengjeld
i ekstreme mengder
jeg forstår godt plagene
jeg tenker på deg <3
Til forsiden