Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Omplassering?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Omplassering?

okt 23 2022 - 15:47
Hei.
Er det noen her inne som har kjøpt seg et dyr dere vurderer å måtte gi bort/ selge fordi det blir for mye for dere?
Jeg ønsker å få livet mitt på plass, og synes det blir vanskeligere med Malin. Mange tenker kanskje at det er slemt å omplassere et dyr, men Malin krever mye, og jeg skjønner ikke hvordan jeg skal få kommet meg på beina og fått meg jobb og noen hobbyer når jeg må ta hundre prosent ansvar for en henne. Og ja, jeg vet at hun blir stor. Det er et enormt ansvar å skulle ta vare på en hund i 15 år når man egentlig trenger å finne ut av seg selv..
Noen med lignende erfaring?
Avatar

Re: Omplassering?

okt 23 2022 - 16:01
Hvorfor skulle det være slemt å omplassere et dyr? Jeg måtte gjøre dette selv en gang, for det er jo til dyrets beste. Og det er ikke slik at man nødvendigvis må bryte all kontakt heller. Det var en gang et øvingslokale med egen (vakt)hund. Egentlig tilhørte den en av musikerne, men han var borte i lange perioder og ikke i stand til å ta vare på den, så da delte vi ansvaret, både med mat og lufteturer og kos. Det var både hund og mennesker veldig fornøyd med.
Til forsiden