Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Om det å stå utenfor

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Om det å stå utenfor

des 2 2019 - 15:58
Nå nærmer det seg jul, og jeg vet mange har det som meg. Ingen invitasjoner eller inkludering som liksom skal gjøre både jul og andre høytider spesielle.
Etter noen år uten selskap på desse dagene så har jeg begynt å sette pris på mitt eget selskap. Jeg er da ikke nødt til å være avhengig av andre for at jeg skal ha en fin jul eller bursdag eller hva det nå skulle være :-) Det går så fine program på TV, man kan tilogmed sette seg ned med en bok eller bare kose seg under dyna med en god venn å chatte med. Sånn har jeg blitt altså, og jeg elsker mitt liv som det er nå - jeg lever livet mitt på mine egne premisser. Håper dere ensomme kommer dit i livet som jeg er, og ønsker dere en fin høytid :-)
Avatar

Re: Om det å stå utenfor

des 2 2019 - 21:04
Høres bra ut! Men samtidig, høres ikke ut som du egentlig feirer jul? Hva gjør at dagene skiller seg ut? Ikke at det er noe negativt å ikke feire jul (eller feire jul), bare lurer...
Avatar

Hei

des 2 2019 - 22:17
Jeg syns det er veldig dumt at du er alene til jul men samtidig det er godt å høre du er blitt flink til å trives i eget selskap.why not.jeg hater selskapet i hode mitt.jeg trives ikke i eget selskap og blir da avhengig av andre.så det er trist på en måte du er alene men samtidig fins det ikke steder hvor du kan dra til og være med andre for eks Frelsesarmeen og slike steder som er åpne.jeg kan skrive med deg jeg til jul.Det er bare hyggelig det.
Avatar

Hei Hastalavista

des 4 2019 - 19:52
Elsker at du beskriver at du trives i eget selskap og gjør det fint rundt deg. Jeg har også lenge øvd meg på det og erfarer at jeg nå, har venner o.l fordi jeg er blitt en person folk vil være med. Men det krever. Elsker også din positivitet. Det er inspirerende.!!!!!
❤️
Til forsiden