Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Østrogenkur for mann - bytte kjønn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Østrogenkur for mann - bytte kjønn

mars 13 2017 - 15:33
Hei jeg har i store deler av livet mitt drømt om å være kvinne - er født som hannkjønn og jeg identifiserer meg som hannkjønn , men jeg har lyst til å bli dame.

Utifra det jeg forstår så blir man kvinne rent fysiologisk og mentalt om man blir tilsatt syntetisk østrogen som hever østrogen nivåene til kvinne nivåer med unntak av det jeg har mellom bena.

Har også lyst til å ta silikon så jeg får bryster.

Det jeg lurte på er - hvordan går jeg frem og hva kan jeg forvente? Er det noen negative bieffekter og hva skjer om jeg slutter på østrogen? Blir jeg gutt igjen da? Også har jeg lest at menn som begynner på østrogenkur av medisinske årsaker og ikke fordi de vil bytte kjønn ofte blir ekstremt deprimerte og suicidale. Er det en fare for at jeg også kan bli det?

Også ; om jeg blir en transperson med pupper og kvinnelig kropp men mannlig kjønnsorgan hvilken dusj skal jeg bruke når jeg er i svømmehall, treningsstudio, spa og offentlige toalett?
Avatar

En som kan litt

april 9 2017 - 21:04
Hei. Jeg vet ikke om jeg har missforstått deg, men de som vil bytte skjønn, enten fra mann til dame eller fra dame til mann, har gjerne følt på å være det motsatte skjønn på innsiden siden de var små. Det er ikke slik at når man tse hormoner som østrogen så har man plutselig lyst til å bli dame. Østrogen er noe en transperson begynner på etter lang tid med samtale med psykolog og lege hvor de har blitt enige om at personen faktisk er en transperson og ikke en ting som bare går over.

Hvis du har lyst til å bli dame så er det vanlig å begynne med å kle deg i jenteklær, vokse ut håret, begynne med sminke, snakke litt lysere og feminint i stemmen osv. Fortell det til dine nærmeste så de kan hjelpe deg. Hvis du i såfall gjør dette og så vil du en dag begynne på hormonet østrogen som vil gjøre stemmen din lysere osv. Du vil bli mer emosjonell, gråte mer og sånne ting. Men selve den personen du er på innsiden vil ikke endre seg. Du kommer alltid til å være den personen du er på innsiden. Det er det ingenting østrogen kan gjøre noe med.

Men jeg er ingen lege eller ekspert. Jeg kjenner kun mange transer og vet en del om prosessen og livene og oppveksten dems.

Håper dette hjalp :)
Til forsiden