Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ønsker tips til noe jeg kan jobbe med hjemmefra.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ønsker tips til noe jeg kan jobbe med hjemmefra.

aug 20 2020 - 12:43
Hei!
Jeg er ufør og "fattig". Er det noen som har tips til hva man kan jobbe med hjemmefra, og evt hvem jeg kan ta kontakt med? Jeg kunne tenke meg å f.eks fylle konvolutter, eller lignende. Jeg er ikke interessert i jobb som utføres på internett, eller telefonsamtaler. Jeg er ærlig og pålitelig.
Avatar

Re: Ønsker tips til noe jeg kan jobbe med hjemmefra.

aug 23 2020 - 02:35
Jeg er også ufør og er i tillegg på gjeldsordning - noe som begrenser mulighetene mine ytterligere. Jeg henter ting jeg finner på "Gis bort" på Finn.no. Av og til må det fikses litt her og der, så legger jeg det ut til salgs til en passe lav pris. Du kan også finne en hobby som kan være litt inntektsbringende. Det er helt utrolig hva folk selger og tilbyr på Finn. Alt fra hjemmelaget mat, kaker og godteri, håndsydde ting, utstoppa dyr, strikkede genser og tovede tøfler for å nevne noe. Du kan også legge disse tingene ut på lokale grupper i sosiale medier.

Å fylle konvolutter og den type manuelt arbeid går ofte til VTA-bedrifter. Dette er arbeidsplasser for de som har en begrenset funksjonsevne, slik som dem med downs syndrom. Det er lite seriøse aktører som tilbyr slike jobber som du kan gjøre hjemme.

Dersom du søker på "jobbe hjemmefra" på nett får du mange treff på såkalte MLM-pyramider (multi lever marketing). Dette er en gigantisk fallgruve å gå i, og kan koste deg dyrt. Hold deg langt unna slike ting.

Men det er utrolig hva man kan tjene penger på. Ta tak i ting du allerede kan og ta tak i det. Det trenger ikke være så avansert alltid. Noe så primitivt og enkelt som hjemmelagde julekort (type scrapbooking). Eller få deg en loddetang og lær å bytte kretskort og sikringer på elektronikk eller noe.

Tips: Julen nærmer seg styggfort. Hjemmelagde julekaker er noe mange er villige til å betale for. :)

Lykke til.
Avatar

Takk for mange gode tips :)

sep 4 2020 - 11:57
Hvis jeg hadde bil, så ville jeg også hentet ting som gis bort på finn.no. Jeg betaler mye når noen hjelper meg med transport, så det kan jeg sjelden ta meg råd til, dessverre.

Jeg liker å lage mat, men tror det er best jeg spiser den selv. Jeg har dyr, så det er fort gjort at det blir pels i maten.

Jeg kunne kanskje strikke gensere, eller lage senger til hunder og katter. Det er nok lite å tjene på sånt, men "en krone her og en krone der" er bedre enn ikke noe.

Jeg lette lenge etter noen som trengte hjelp til å f.eks fylle konvolutter, men det virker som det er mange useriøse aktører, ja.

Jeg får tenke litt mer på hva jeg bør satse på. Greit å drive med noe jeg trives med, og som folk har bruk for. Jeg skulle vært bonde, og bl.a dyrket mat, men det forblir bare en drøm.

Jeg håper du snart er ferdig med gjelden. Det var snillt av deg å bruke tid på å svare på innlegget mitt, det setter jeg stor pris på. Beklager sen respons. Jeg ønsker deg lykke til videre :)

Avatar

Re: Ønsker tips til noe jeg kan jobbe med hjemmefra.

sep 14 2020 - 17:33
Skal du sende faktura må du ha enkeltpersonforetak. Hvordan kombinerer du det med uføretrygd praktisk og regnskapsmessig?
Til forsiden