Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ønsker råd, tema jobb

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ønsker råd, tema jobb

april 8 2019 - 13:23
Hei! Jeg jobber som selvstendig og får oppdrag fra er firma som på en måte blir min arbeidsgiver. Jeg har vært psykisk syk i de fleste årene av mitt liv og har klart å komme meg ut i jobb nå de siste årene. Jeg har ikke fortalt «sjefen» om problemene mine og ønsker heller ikke å gjøre det.. men jeg har fått er problem. Jeg har sagt ja til et oppdrag jeg ikke føler jeg ikke klarer å gjennomføre.jeg tenkte at jeg ikke ville men følte meg litt presset da de ikke hadde andre til å gjøre det og jeg jeg er ikke særlig god på å si nei(dumt jeg vet) Oppdraget innebærer å kjøre bil langt(til en by) og jeg må ha med meg en annen person som ikke kan kjøre. Et av de største problemene mine var før panikkangst, særlig i forbindelse med bilkjøring. Nå gruer jeg meg allerede så mye at jeg ikke klarer å sove og jeg blir dårligere av å grue meg til denne dagen så jeg vil få det ut av hodet. Det jeg lurer på er noen gode råd til hvordan jeg kan komme meg ut av dette? Hva kan jeg evnt si..Det er en mnd til oppdraget idag så er det innafor å si at jeg ikke kan gjøre jobben likevel ? Mistenker at de bare flytter datoen hvis jeg lyver om at noe kom i veien.. hvordan ville dere løst dette?
Avatar

Re: Ønsker råd, tema jobb

april 8 2019 - 19:06
Jeg vil jo ikke i det hele tatt! Men jeg ser jo at det kan se enkelt ut å bare gjøre det. Hadde det vært bare for meg så hadde jeg jo ikke hatt noe problem..
Avatar

pssssst

april 9 2019 - 23:00
ærlighet varer definitivt lengst
ville sagt det rett ut
satse på forståelse ;)
Avatar

Hei

april 10 2019 - 00:42
Kanskje må du bare ta sjansen på å si det.det kan gå begge veier men allikevel.har du noe valg når du vet du ikke takler det.tenker på deg.lykke til
Til forsiden