Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ny kjæreste, hvordan forholde seg til xen?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ny kjæreste, hvordan forholde seg til xen?

april 27 2022 - 13:19
Hei!
Jeg har fått meg en helt fantastisk kjæreste. Det er bare et lite problem og det er at det følger med en x på kjøpet.
Da jeg ble kjent med min kjære så hadde han og xen et meget godt forhold. Det gledet meg stort at de var venner og at de klarte å samarbeide bra om barna.
Etter at vi ble kjærester har det bare vært krangling mellom min kjære og xen. Jeg legger meg ikke opp i hva de krangler om og jeg er klar over at mye av kranglingen skyldes at han har fått seg en kjæreste. Han hadde vært singel i ett års tid da jeg traff han, så vi har ikke gjort noe gale.. Men jeg skjønner jo at det kan være sårt..
Spørmålet mitt er: hva kan jeg gjøre med dette? Vil så gjerne at min kjære og xen skal ha et godt forhold. Vil og gjerne ha et godt forhold til xen hans. Noen som har noen tips?

Avatar

Forholde seg til xen

mai 19 2022 - 21:10
Hun er nok kanskje sjalu på at han har fått seg ny dame. Jeg tror jeg ville ha holdt meg litt i bakgrunnen og latt de holde på å krangle.

Dette handler jo ikke om deg.
Til forsiden