Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ny her, bare litt babbel om min situasjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ny her, bare litt babbel om min situasjon

juli 19 2023 - 14:27
Hei alle sammen.

Jeg er ny på forumet og ville bare skrive noen ord for å lette hodet mitt litt.

Jeg skulle egentlig vært på jobb nå, men jeg har følt meg deprimert lenge og på jobb på søndag sa det stopp og jeg måtte gå hjem etter en time. Så sa jeg til sjefen at jeg ikke kommer inn denne uka, for jeg føler meg helt utslitt. Det er utrolig hvor sliten man blir av å være deprimert!

Jeg har prøvd å være "ok" på jobben lenge nå, men det tærer på å late som om man er ok hver dag, når man virkelig ikke er det. Som regel har jeg holdt tårene inne til jeg kommer hjem, men på søndag bare spratt de ut og jeg kunne ikke stoppe. Litt flaut, men sånn er det haha...

Det er mange grunner til at jeg føler meg deppa akkurat nå, men de største er at jeg flyttet til ett nytt sted i oktober og jeg har virkelig ikke funnet meg til rette her. Med flytting kommer jo mye nytt, og jeg har en jobb som jeg ikke trives særlig godt i. Men samtidig er det ikke mange jobber her som jeg heller kunne tenkt meg, jeg har heller ikke utdannelse etter videregående.
Jeg flyttet laaaangt unna min søster og hennes familie som jeg var veldig nærme, så jeg savner de masse. Jeg flyttet hit fordi min samboer ville være nærmere moren sin som nå begynner å bli gammel og trenger hjelp med en del ting. Jeg og samboeren min har et veldig bra forhold, men vi ser hverandre ikke så mye siden vi jobber forskjellige skift og han drar til moren sin ofte når han har fri.

Så det meste av depresjonen min nå handler nok om ensomhet tror jeg. Jeg savner å føle at jeg har en gruppe hvor jeg hører til, og samtidig er det vanskelig å finne tid og lyst til å gjøre ting etter jobb, når jeg blir så utslitt av å "holde maska". Så det er definitivt en ond sirkel, som for øyeblikket virker vanskelig å komme seg ut av..

Jeg tenkte jeg skulle skrive litt mer, men hjerna mi trenger en pause så jeg skal ut og gå en liten tur i sola og kanskje ta en kaffe på kafe. Om noen har kommentarer på det jeg skrev så er det hyggelig, men jeg skrev vel mest for å bare få ut litt av de vonde tankene.

Ha en fin dag!Avatar

Takk for delingen

juli 22 2023 - 14:41
Hei, takk for deling, jeg kjenner meg litt igjen i noe av det du sier her. Jeg og min kjæreste flyttet også til hennes hjemby, en veldig liten plass i Rogaland. Og selv om jeg trives veldig godt her så har jeg lite venner her, og jeg har få hobbyer utenom å spille på pceen, da er det også vanskelig å komme seg ut på fritiden.
Til forsiden