Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen som vet hvor lang tid det tar å få svar på dopingtest??? Haster!!!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen som vet hvor lang tid det tar å få svar på dopingtest??? Haster!!!

juni 5 2019 - 23:43
Hei jeg er for tiden i fengsel (et åpent fengsel) det er en slaks overgangsbolig hvis du har sittet en stund i fengsel for å få en mykere overgang til friheten. Jeg stiller ikke til konkuranser eller noe sånt, men jogger på morningen og trener styrke på kvelden (vanlige vekter). jeg slipper ut 02 07 og har bare nesten fire uker igjen. MEN jeg ble igår testet for steroider (urinprøve) ja jeg har brukt testosteron ca 1ml pr uke, det er nå ca 2 uker siden siste dose. Denne testen fengselet tok kommer til å vise positiv utslag på dette.og jeg er helt klar over det! Men spørsmålet mitt er da: Hvor lang tid tar det før de får svarresultatet fra laboratoriumet? Noen som vet dette? Hvis det tar 26 dager eller mer så er jeg safe. Jeg sitter full tid og får ikke prøven uansett. Får de svar når jeg har sluppet ut er det ikke noe som kan skje men får de svar før ryker jeg tilbake på lukka fengsel, mister jobben, går glipp av et kurs jeg går på, og blir nødt å skuffe far min nok en gang. Selve soningen i 2 uker på lokka driter jeg i men det er de tingene som følger med... HVOR LANG TID TAR DET Å FÅ SVAR PÅ DOPINGTESTEN?
Avatar

Re: Noen som vet hvor lang tid det tar å få svar på dopingtest??? Haster!!!

juni 8 2019 - 19:48
Sikkert før du løslates... det har nok betydning for deg uansett, hvorfor ellers skulle de teste...
Avatar

Ca 2uker.

juni 19 2019 - 19:42
Tar mellom 1-4 uker. Men det vanligste er 2 uker. Det kan imidlertid ta 1-2 måneder før politiet oppretter sak på det. Kan fort blir kortere saksbehandling når du allerede sitter inne da.
Til forsiden