Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen som har silikon?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen som har silikon?

okt 19 2021 - 15:27
Hei, Noen som har silikon i brystene som har fått problemer eller vondt i ettertid? Såfall hvordan vondt å måtte dere ta di ut?
Avatar

Re: Noen som har silikon?

okt 21 2021 - 20:54
Hei. Jeg opererte inn silikon I 2005. Hadde jeg visst det jeg vet i dag så hadde jeg aldri gjordt det. Har måtte reoperere 7 ganger pga komplikasjoner/ kapsling av implantat / smerter. Vil absolutt ikke anbefale noen å gjøre det.
Avatar

Hei

okt 22 2021 - 19:10
Offda! Det hva domt du skulle få det sånn… Hva slaks smerter opplevde du om jeg kan spør?
Avatar

Re: Noen som har silikon?

nov 16 2021 - 15:35
Du som kaller deg "ingenglede" jeg er veldig glad du sier til folk at du ikke anbefaler silikon. Tror man vet for lite om det negative som kan oppstå.
Jeg har ikke silikon og skal heller ikke ha det, kun vært innom tanken tidligere. Aldri i livet om jeg ville turt nå! Men mannen min ble sterilisert for 2 år siden og er skikkelig plaget nå med kroniske smerter (diagnosen han fikk heter post vasektomi smertesyndrom) og nå har han blitt psykisk plaget og fått posttraumatisk stressyndrom og er deprimert. En god orgasme som det var før steriliseringen er erstattet med en smerte og ingen glede. Å ingen "tømme" eller "søvn" følelse etterpå. Jeg prøver å nå ut til flere med at komplikasjoner kan oppstå (faktisk værtfall 1 av 20 som får post vasektomi smertesyndrom). Så jeg anbefaler ingen å sterilisere seg eller annen operasjon som man ikke er nødt til å ha. Regner med du ikke hørte om noen plager annet enn at du kunne få betennelse før du tok silikon. Leger gjør alt for å tjente penger føles det som. Enda vi gjorde dette offentlig.
Så nå har mannen min selvmordstanker og jeg er livredd for hva fremtiden vår bringer.
Lykke til med dine smerter/legebesøk/psyke osv. Om du trenger å prate er det bare å ta kontakt =)
Til forsiden