Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen som har anmeldt psykologen sin?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen som har anmeldt psykologen sin?

mars 22 2017 - 23:01
Noen som har opplevd at psykologen har blandet private følelser inn i behandlingstimen og ikke beholdt sin profesjonalitet? Har noen anmeldt helsepersonell på det grunnlaget?
Avatar

Re: Noen som har anmeldt psykologen sin?

april 9 2017 - 22:20
Har ikke det, men det kommer vel an på hva slags private følelser det er snakk om. Er det straffbart? Hva med å be om en annen behandler?
Avatar

Ja

juli 16 2017 - 13:50
Så til de grader med et ødelagt liv som konsekvens - har selv lyst å anmelde behandler, men saken blir henlagt før den har startet så tviler på at det har noe for seg.
Avatar

?

juli 20 2017 - 03:10
Kan jeg spørre hva som har skjedd?
Avatar

har opplevd skjebnesvanger behandling

aug 2 2017 - 10:57
Hei!
Det var store feiltagelser, men hjalp meg tilrette, ble sittende veldig fast.
Avatar

Re: Noen som har anmeldt psykologen sin?

aug 5 2017 - 21:40
Jeg har har opplevd kjipe greier med en psykolog, men verker tørr eller vil anmelde, fordi belastningene med anmeldelse er så stor og det blir trolig henlagt. Har anmeldt ting før. Hvis det er best for deg å anmelde ville jeg hørt med en bistandsadvokat først så kan hun/han hjelpe deg med å si om du har en sjanse eller ikke Til å få igjennom. Det kan ta opptil flere år før saken er ferdig, evt. Anke som tar lang tid. Det er gratis å forhøre seg med bistandsadvokat. Har har tatt den ene kampen(annen anmeldelse) selv om det ble henlagt gjorde det at jeg kunne gå videre i livet. Anbefaler å ikke høre for mye på hva andre mener. Jeg fikk ikke bekreftelsen jeg trengte på å anmelde var rett før jeg var ferdig med hele saken.
Avatar

Re: Noen som har anmeldt psykologen sin?

sep 29 2017 - 00:31
Jeg har sendt saken min til fylkesmannen og helsetilsynet har opprettet tilsynssak. Så det hjelper visst å si ifra.
Avatar

Har lyst

okt 28 2017 - 16:45
Hei, de sletter innlegget mitt, men jeg ønsker å komme i kontakt med andre som har fått deler av eller hele livet ødelagt av å besøke psykiatrien og kanskje også som meg, å oppleve at en aldri blir hørt i etterkant når en forteller om det som har skjedd, men det var for flere år siden og fortsatt sliter jeg med ettervirkningene. Fylkesmannen i Hordaland opprettet tilsynssak, men uten å så mye som å se på hva jeg skrev eller hva andre skrev - så jeg sliter forferdelig med dette i hverdagen og enda verre er det at som følge av å ha besøkt stedet, får jeg aldri helsehjelp og journalen min baler på seg som en snøball og jeg er fratatt muligheten til å ha en ordentlig dialog med fastleger. Dvs jeg opplever det slik og ønsker høre fra andre for jeg føler meg forferdelig alene om å ha slike opplevelser, men vet at det finnes andre også.Hei! Innlegget ditt er redigert da noe av innholdet bryter med reglene vi har for bruk av forum! Du er hjertelig velkommen til å ta kontakt med vår Hjelpetelefon på 116 123.

Med vennlig hilsen Administrator.
Avatar

Re: Noen som har anmeldt psykologen sin?

des 20 2017 - 01:35
Saken min er avklart hos fylkesmannen. Behandler får ikke lenger lov å praktisere som psykolog. Så kampen var verdt det slik at ingen andre blir utsatt for det samme som meg.
Til forsiden