Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen rike her?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen rike her?

juli 13 2022 - 00:18
Dette er tigging. Bare så det er klart.

Jeg er på vei til å bli ufør. Ikke mye å gjøre med det. Minstesats. Har dårlig råd fra før. Har lang utdanning innen trening, særlig styrke. Trening holder meg i live. Har tidligere trent mange år styrke på treningssenter. Det har jeg ikke råd til. Nå går det i turer, trimparker og kroppsvekt.

Det går opp og ned, men jeg ender nok med å ta livet. Jeg håper at blant annet trening kan få tankene på annet kjør, selv om dette har vart lenge.

Er det noen som kan betale for treningssenter?

Har ikke så mye å tilby, men kan gi råd innen trening, kosthold og livsstil.

Er 30 år, bor i Rogaland, og er åpen for å bli kjent
Avatar

Kom deg opp igjen

juli 31 2022 - 03:29
Hvis ting går dårlig så kan du ta å legge dette på GoFundMe, men sannsynlig så får du ikke støtte der for det vil bli sett som tigging og hvis du ikke er villig til å gi en krone til de i gata så vil folk ikke hjelpe deg med dette.

Du kan ta å trene uten trenings senter, jeg vet det er ikke like effektivt men det er bedre enn ingenting.

Å ta selvmord for du ikke kan trene er mest dummeste du kan gjøre, hvis du gjør det for du går i ufør så er det mindre dumt, men det løser ingenting.

Du kan komme deg opp igjen, du kan lage trenings studie på nettet eller noe lignende. Bare gjør noe, Jeg har ingen utdannelse, jeg har mistet alt, fra hus til venner og familie og jeg vil helst død for jeg har ikke noe å gi ut til verden, men i det har du.
Avatar

Blir helt feil

juli 31 2022 - 14:06
Blir helt feil med en tiggeannonse her.
Du skriver selv at det går i turer, trimparker og kroppsvekt. Da er du jo i gang.
Hvis du har så lang utdannelse innen fysisk trening så har du garantert lært at også styrketrening kan gjøres på mange forskjellige måter, både med og uten proffe verktøy som en finner på treningssenter.
Er du på vei tl å bli ufør så kan du snakke med NAV om "Aktiv på dagtid".
Avatar

Fresh Fitness

juli 31 2022 - 16:14
er veldig rimelig, det koster rundt 300 kroner i måneden(selvstendig trening)og jeg tror det er uten bindingstid. Ellers så har "Aktiv på dagtid" som nevnt over, treningstilbud- diverse vekter og apparater, mener jeg å ha hørt.
Avatar

Tigging

aug 4 2022 - 01:37
Synest også som en over sa: Dette passer seg egentlig ikke her. Mange har blitt ufør, og har minstesats. Du er ikke aleine om det. Sjekk om det er en frivillighets sentral i nærheten av deg. Kanskje de er villig til betale en høyt utdannet person for starte en trimmgruppe ? Det ville jo vært vinn/ vinn for dere. Du trener andre, du tjener 300 kr til treningssenter.
Helt umulig vite hvorfor du blir ufør, men siden du vil trene på et senter… Da har du vel noen rest arbeids evne i behold? Høre med nav om de kan skaffe deg 20-40% jobb på et trenings senter?
Mulighetene er mange før man begynner tigge.
Til forsiden