Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen med schizofreni som kunne tenke seg å dele noen erfaringer til et prosjekt jeg har?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen med schizofreni som kunne tenke seg å dele noen erfaringer til et prosjekt jeg har?

feb 27 2018 - 20:02
Heisann! Jeg har gjennom uib et gruppeprosjekt sammen med en gruppe andre elever der vi ønsker å laga en VR opplevelse som skal gi brukeren et inntrykk av hvordan det kan være å leve med en schizofreni og hvordan hverdagene kan se ut(både på godt og på vondt) Vi var litt usikre på hvor det kunne være mulig å komme i kontakt med noen, så kom jeg på dette forumet her! Det er snakk om å svare på noen spørsmål/fortelle litt om hverdagen sin, helt anonymt selvfølgelig, sånn at vi har noe realistisk og ekte å basere oss på når vi lager opplevelsen. Om dette bryter med reglene inne på forumet her så er det bare til å slette innlegget med en gang! Er som sagt litt usikre på hvor og hvordan vi skal gå fram med tanke på at dette er et ganske sårt og vanskelig tema. Setter pris på all hjelp! :)
Avatar

Re: Noen med schizofreni som kunne tenke seg å dele noen erfaringer til et prosjekt jeg har?

feb 28 2018 - 02:44
Nå er jeg så godt som friskmeldt (Ikke helt).
Men tidligere har jeg slitt ekstremt med angst og psykoser. Har en paranoid schizofreni diagnose i utgangspunktet. Så kan sikkert kaste en del lys på hvordan det er.

Jeg har vært så syk at de ikke trodde jeg ville kunne ha i nærheten av et normalt liv. Noe jeg har motbevist så det synger etter. De snakker om historien min som en mirakel historie. Så jeg kan sikkert være objektiv og reflektert også med tanke på at jeg har fått ganske god avstand og klarhet til de problemene jeg hadde før.

Dere kan sende meg en venneforespørsel om dere vil. Og en PM så skal jeg svare så godt jeg kan. Men skriv gjerne så detaljerte spørsmål som mulig.

Mvh jonathan
Avatar

Re: Noen med schizofreni som kunne tenke seg å dele noen erfaringer til et prosjekt jeg har?

nov 17 2019 - 12:04
Jeg har schizoaffektiv. Har hørt stemmer og sett demoner og vært jævlig redd
Til forsiden