Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen her som har sluttet med Venlafaxin?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen her som har sluttet med Venlafaxin?

mai 17 2021 - 20:58
Hei!

Høsten i fjor fikk jeg voldsomt med pankkkangst, og begynte med Venlafaxin for å dempe dette. Heldigvis har det funket veldig godt, og panikkangsten er såpass godt behandlet at jeg nå er i ferd med å trappe ned og avslutte medisineringen. Vedvarende bivirkninger gjennom hele denne tiden har vært at det har vært ganske vanskelig å oppnå orgasme, er i det hele tatt veldig mye mindre følsom i underlivet enn før jeg begynte på medisinene. På en måte at jeg klarer å bli opphisset i hodet som før men at kroppen ikke henger med.

Jeg har gått på 150mg som høyeste dose, og er nå nede i 37,5mg som jeg skal bruke et par uker til før jeg slutter helt.

Så jeg lurer på om noen her har erfaringer med å slutte på disse, og hvor lang tid det tok fra siste pille til kroppen var tilbake til normalt..? :) Synes det er litt synd at det ikke er lettere å finne god informasjon om dette altså.
Til forsiden