Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen der ute som har lyst til aa dele erfaringer?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen der ute som har lyst til aa dele erfaringer?

mars 26 2008 - 18:52
her sitter ei jente paa 25 som foler at livet hennes har fall i grus...
sliter med senvirkninger etter ovegrep som barn..

er det noen der ute som har opplevd det samme?? som kanskje har merket at det har vaert vanskelig aa skjelne mellom hva en foler overfor sin egen legning?? at man stiller seg sporsmaal om hva som skjer med ens eget sinn??
Avatar

Re: Noen der ute som har lyst til aa dele erfaringer?

mai 22 2008 - 21:56
Jeg er blitt seksuelt misbrukt som barn. Nå er jeg 36 år og sliter fortsatt med senvirkninger etter overgrepene. Jeg synes det er for lite fokus på senvirkningene. Jeg var igjennom en rettsak og vi vant fram og overgriper ble dømt. Men i sakspapirene står det at jeg var et velfungerende barn som det så ut til at det skulle går bra med i livet. Det har heldigvis gått bra med meg men, sliter med mye angst og jeg har problemer med å klare å knytte meg til mennesker jeg blir glad i. Jeg deler gjerne erfaringer. Det er ikke sikker du synes det er ok å snakke med en som er over 10 år eldre enn deg, men her er jeg!
Jeg har det etter forholden bra nå. Jeg er utdannet og gift med verdens snilleste og greieste mann. Men jeg har også lurt på min legning. Det kan jeg fortsatt gjøre. Jeg har til og med sagt til mann at hvis jeg ikke var gift så tror jeg at jeg hadde lev som bifil. Føler meg tiltrukket av begge kjønn. Jeg har hørt at det er ganske vanlig for oss som har opplevd overgrep.
Jeg håper det går bra med deg og husk at du gjerne kan snakke med meg!
Til forsiden