Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen dager!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen dager!

april 24 2012 - 23:45
I dag er en sånn dag. Der jeg bare ikke har lyst til å leve lenger.
Tanken på selvmord slår meg over alt. På busstoppet, skolen, senteret osv. Å hoppe forran en bil virker som en god løsning når jeg står å venter på bussen.

Jeg det er en tung smerte dypt inne i magen. Akkurat som at den trykker meg ned. Jeg vet godt hva det kommer av. Det kommer av savn. Venner som er død. Bekjente. Familie. Alle og alt. Det virker bare som at jeg ikke kan leve så lenge de ikke gjør det. Det er bare feil.

Om denne følelsen ikke går vekk så vet ikke jeg hva jeg kommer til å gjøre. Den har hvert der så alt for lenge nå. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg kan ikke gå til psykologen min for hun stoler jeg ikke på. Så hva annet er det å gjøre??
Avatar

Re: Noen dager!

april 25 2012 - 05:57
Heisann. På meg virker det som om du har behov for å bearbeide noe sterkt som har skjedd. Hvis du ikke har noen god kommunikasjon med legen din, burde det være muligheter for å be om en annen lege. Har du kanskje ellers noen venner eller familie du kan snakke med?

Hva du enn gjør, så husk på at livet ditt er det eneste du har. Selv om ting er vondt i dag, så blir det bedre en gang.
Avatar

Re: Noen dager!

april 25 2012 - 18:03
Hei. Det er vondt å høre om hvordan du har det, og de du har mistet.

Hvis du ikke stoler på psykologen din, be om ny. Snakk med legen din. Hvert fall snakk med noen. Ikke hold disse tankene for deg selv.

Jeg skjønner følelsen og tankene om å ende alt. Men å ende livet er så endelig. Det går an å få det bedre. Denne følelsen skal gå over.

Men du trenger ikke bære dette alene. Å få lov å ha det som man har det, å få lov å tenke akkurat de verste tankene man har, tror jeg er viktig. At noen tåler dem og hører på deg. Men en kan ikke bære dette alene.

Send meg en melding hvis du trenger å prate.

Til forsiden