Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen av dere som har verge?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen av dere som har verge?

okt 2 2018 - 17:01
Hello. Jeg er en dame på 20 som har verge for å betale regningene mine. Jeg er ikke en person som er så flink til å gjøre ting selv og å putte i ordentlig innsats så da jeg var anbefalt å ha en så sa jeg ja, men jeg skjenner meg så sykt frustrert.

Når jeg sender meldinger til henne så bruker hun cirka ofte 5 dager på å svare, noen ganger må jeg også sende ekstra meldinger etterpå for å sørge for at hun svarer å at hun ikke ignorere meldingene mine.. En stund tilbake også for noen måneder siden så spurte jeg om penger til en ny seng (siden beina brakk hele tiden) så svarte hun meg ikke å isteden sendte to folk på døra mi som jeg ikke viste skulle komme noe som bare gjorde meg forbanna.

Når er det tid til å søke om ny synes du? Jeg ville gjerne hatt en man faktisk kan kommunisere på ved meldinger, men dette er min første verge så vet ikke helt om dette er normal oppførsel av dem.
Avatar

Re: Noen av dere som har verge?

nov 17 2019 - 11:59
Jeg har verge, han svarer som regel raskt så lenge han ikke er i retten
Avatar

Hei

nov 21 2019 - 02:34
Det er viktig at du har kommunikasjon med vergen.dette er en person som har ansvar for din økonomi og du fortjener respekt enn å ikke få svar.syns du skal ringe el skrive melding.hvis personen fortsatt ikke svarer bør du klage.
Til forsiden