Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen andre innpå her som er våkne nå.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen andre innpå her som er våkne nå.

feb 10 2012 - 04:37
Da sitter man her helt våken får ikke sove i det hele tatt. Sitter å kjeder meg rett og slett. Er det noen andre som er våkne eller ligger dere alle og sover fortsatt.
Klem
Avatar

Re: Noen andre innpå her som er våkne nå.

feb 10 2012 - 05:04
Deilig det å være våken vel? Eller ikke..

Må prøve å finne dyne og pute her etterhvert. Tar med en bok på sengekanten så hjelper det litt. Har gamet i lange tider nå så er jo helt firkantet i øya. Ikke direkte bra for å stimulere til søvn for å si det slik.
Avatar

Re: Noen andre innpå her som er våkne nå.

feb 10 2012 - 05:40
Jo da deilig å være våken og ha det helt stille og rolig rundt seg. Men er jo så mye som skjer i forhold til guttungen legen har sykemeldt han og han er hjemme fra skolen. Så klarer da skolesjefen og ødelegge for hele turen jeg skulle ha skulle jo reise til Lørdag men så har de da bestemt seg for at vi skulle ha møte til mandag og vi var pliktig til å stille opp. Ennå vi ba om møte den uken som har vært. Men men tenker jo alikevel positivt turen blir jo bare utsatt med en uke da. Bok ja har selv sittet og lest men det er om lover og regelverk i forhold til den forbannade ta skolen. Er jo Even som taper oppi det hele. Heldigvis har han hatt krav på hjemmeundervisning. Men jeg undrer når tid skal det bli forandringer innenfor dette skolesystemet.
Kos deg under dynen og med en god bok.
Klem
Avatar

Re: Noen andre innpå her som er våkne nå.

feb 10 2012 - 07:08
Har jo kjennskaper til hvordan denne skolen opererer og det er ikke særlig oppløftende alltid. Det er nok en del steder der det fungerer mye bedre, men det som later til å være gjeldende er manglende vilje og kompetanse til å få noe gjort.

Det mangler nok også resurser i mange tilfeller, men igjen er det en elendig unnskyldning da det på sikt har såpass store konsekvenser. IMHO er det my billigere å sette inn tiltak med forebyggende arbeid enn å hente folk opp fra brønnen senere i livet.

Så.. Utsette turen litt går nok det også. Viktig å ikke la det overskygge noe selv om ikke alt går etter planen. En skal kjøres igjennom en del prøvelser i dette livet så jo bedre innstilling en klarer å ha, jo bedre vil en takle det hele.

Senga kaller vel her nu. Må bare ta ansvar og klappe spetakkelet i sammen så en får gjort alvor ut av det. Får se til uken om det blir bedre gjenge da. Burde kommet seg noen turer på trening også, så en får mishandlet kroppen litt igjen.
Til forsiden