Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noen å snakke med / hjelp til samtale / psykolog.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noen å snakke med / hjelp til samtale / psykolog.

jan 23 2020 - 14:30
Hei,

Jeg er en mann fra Ålesund, som føler behov for å ha "noen å snakke med", som kan bidra med et par lyttende ører og gjerne noen veiledende ord langs med.

Jeg har siden ungdomsskolen slitt med utfordringer rundt lavt stoffskifte.
For 5 år siden fikk jeg også konstantert alvorlig søvnapne.
Jeg har vært og er fortsatt under behandling for begge deler.
Med dette i ryggsekken (og kanskje mer; er fortsatt under utredning), så har jeg gjentatte ganger blitt "stående på sidelinjen" og opplevd lengre sykmeldingsperioder, pga. utmattelse.
Dette er noe jeg både føler sterkt på, og tenker mye på.
Først og fremst er jeg selvsagt lei meg for egen person og hvordan jeg til dels ikke fungerer i hverdagen. Videre grubler jeg også mye på hvordan min helsesituasjon påvirker familie, samboer, barn, arbeidsgiver, kolleger, venner, etc.

Med dette som bakteppe, lurer jeg på hvor jeg kan henvende meg for å få tilgang til noen å snakke med, og noen å få gode tips fra, mht. å håndtere hverdagen slik den er i dag.
Og aller helst, hvordan komme dit at jeg kan fungere, om ikke optimalt, så i alle fall bedre i den hverdagen jeg opplever.

På forhånd takk for tilbakemelding.
Avatar

Re: Noen å snakke med / hjelp til samtale / psykolog.

jan 23 2020 - 18:01
Hei,

For det første: ang. søvnapne og lavt stoffskifte, det burde du kontakte lege om, for leger vet alt om det og kan gi deg masse råd. For det andre: Det for å fungere i hverdagen trenger du en psykolog som du nevnte. Oppsøk en psykolog i kommunen din. Jeg tror en psykolog finnes i de aller fleste kommuner. Jeg så litt på nettet om det finnes psykolog i Ålesund, og det finnes et psykologsenter, og der jobber det mange psykologer. Bare søk på Ålesund psykologsenter.

Håper det at jeg hjalp deg litt gjorde at du så litt lysere på saken og lykke til videre!
Til forsiden