Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Noe positivt for en gangs skyld...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Noe positivt for en gangs skyld...

mars 17 2012 - 15:05
Nå har jeg stått i kø for å få psykolog siden januar og begynner å bli dritt lei av ventingen, men på en annen side har jeg prøvd i større grad selv å ta tak i problemer.

Jeg trenger nok hjelp med selve angsten og depresjonene, men har blitt flinkere til å gjøre noe med "utfallet" av angst og depresjoner. Ofte har det blitt til at jeg lar vær av å gjøre "kjedelig" verdagslige ting rydde, vaske, betale regninger o.l. I dag er jeg ekstra fornøyd, da jeg har tatt tak i noe jeg har utsatt kjempe lenge. Jeg har ryddet gamle klær og sendt det til UFF. Jeg har organisert vikitge papirer. Jeg har kastet div. ræl som har bygget seg opp i skuffer med årene. Det var en deilig følelse. Nå føler jeg meg klar til å flytte ut hjemmefra etter hvert. Min største seier på lenge!

Tenkte jeg skulle dele noe positivt, håper kanskje noen andre kan bli inspirert til å ta tak i ting som utsettes. Man blir ikke kvitt alle de vonde følelsene, men så deilig det er der og da!
Avatar

Re: Noe positivt for en gangs skyld...

mars 17 2012 - 18:32
Det er bra.) Sliter veldig med den biten der sjøl. Hadde hjemmesykepleier en stund. Men det funka dårlig det også. Rart det ska være så utruleg vanskelig.
Til forsiden