Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

No røyk

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

No røyk

mai 2 2018 - 01:39
Jeg er en jente på 13, snart 14, år. For mindre en et halvt år siden var jeg mer normal enn jeg er nå. Søsteren min tok meg med for å hilse på noen venner av henne og det endte med å bli den første gangen jeg prøvde røyk. Etter det gjorde jeg det ikke så mye, men med en gang jeg begynte fekk jeg dem som venner. Jeg liker han ene og jeg tror at vist jeg slutter å røyke vi jeg miste han og de andre som venner. hva burde jeg gjøre?
Avatar

Re: No røyk

mai 4 2018 - 08:49
Hei. Du er i en veldig vanskelig alder spesielt når det kommer til sosialt press. Dette høres veldig enkelt og banalt ut, men det er ikke mindre sant. Hvis de ikke vil være venner med deg fordi du ikke vil røyke, er de ikke noe særlig godt venne materiale, spør du meg. ordentlige mennesker/venner skal ikke bry seg om slikt tull. Det skal absolutt ikke ha noe og si om du røyker eller ikke.
Jeg anbefaler og bare si at du ikke likte og røyke, enten om det er smaken eller generelt for helsen sin skyld, bare vær ærlig. Samtidig må du respektere hvis de vil røyke.
Det er jo ikke noe tvil om at det aller beste er å ikke begynne å røyke. Det er så ødeleggende for kroppen og helsa. Ikke bare at lungene blir rasert, men huden eldes også MYE fortere, og man får raskere rynker. Mvh røyker som angrer veldig på at jeg fortsatte etter min første røyk som jeg ikke syntes var no god i det hele tatt.
Til forsiden