Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

No røyk

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

No røyk

mai 2 2018 - 01:39
Jeg er en jente på 13, snart 14, år. For mindre en et halvt år siden var jeg mer normal enn jeg er nå. Søsteren min tok meg med for å hilse på noen venner av henne og det endte med å bli den første gangen jeg prøvde røyk. Etter det gjorde jeg det ikke så mye, men med en gang jeg begynte fekk jeg dem som venner. Jeg liker han ene og jeg tror at vist jeg slutter å røyke vi jeg miste han og de andre som venner. hva burde jeg gjøre?
Avatar

Jeg som 32 åring!

jan 17 2021 - 18:55
Nå er jeg ganske voksen og tenker at venner ++ skal like deg for den du er. Så hvis du ønsker å slutte så ville jeg gjort det uavhengig av hva han synes. Hvis han av den grunn ikke liker deg så ville jeg kanskje ikke satser på han. Men skjønner at det er vanskelig. Jeg hadde ikke kapasitet til å forholde meg til slike situasjoner som 14 åring. Ikke dømme, bare lære!!!
Avatar

Røyk: no go

jan 17 2021 - 19:07
Forstår at du tenker og tror at hvis du ikke røyker, så er du ute av «dansen». Jeg er en god del eldre, men har observert flere lignende slike episoder. Jeg sier bare: do not do it.....røyk altså. Ikke pga røyk i seg selv, men pga hvem du er. Du er ikke røyken, hvis noen liker deg pga røyken - så liker de røyken - ikke nødvendigvis deg. Tenk på din ryggrad og integritet, styr unna røyken og fortsett å vær deg selv. Det vil du bli belønnet for senere.

Vær deg selv, ikke noen andres unnskyldning og støtte for selv å røyke.

Og selvsagt; røyk i seg selv er ikke bra, gammelt nytt selvsagt. Men også ganske lite tiltrekkende for andre som ikke røyker.
Til forsiden