Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nettvett og politianmeldelse?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nettvett og politianmeldelse?

jan 11 2017 - 08:51
Jeg lurer litt på hva som skal til for å politianmelde folk som ikke oppfører seg på nett og evt lager problemer for en i det sosiale liv.

Jeg tenker på personer som skriker hyler og lager kvalme uten provosert grunn. Personer som hele tiden refererer til uvirkelige hendelser i det sosiale nettverket på Internett. Og dermed ødelegger for meg i forsøket på å bli kjent med nye folk.

Jeg vet at når folk blir voldelige og ødeleggende for en persons daglige liv så er det mulig å politianmelde vedkommende.
Så spørsmålet mitt er hvor vidt dette også omfatter (sexuel) skikane og sosial destruktiv adferd rettet mot en og samme person. Spesielt via Internett men også via det virkelige liv.

Dette er snakk om en person det ikke går an å snakke med eller bli enige om noe som helst fornuftig med.

Jeg beklager å måtte spørre om dette her på dette forum han også bruker. Men jeg ser for meg at andre her kanskje kan svare på det jeg lurer på..
Avatar

Re: Nettvett og politianmeldelse?

jan 11 2017 - 13:53
Du kan varsle/rapportere personen/e inn. Men jeg veit om 3 stk av de her inne, man bør la være skrive med. Man kan jo velge og ikke snakke/skrive med de, da. Veldig enkelt for folk å bare slenge ut det man vil over nette, uten å kanskje tenke på konsekvensene eller hvordan andre reagerer. Men hvis du mener at det burde vært meldt inn til politiet, så burde du jo det. Husk å ta skjermdump eller ta vare på bevis.
Avatar

pusejenta

jan 13 2017 - 02:01
Hei :) Du er kanskje ikke så ivrig på å skrive det her, men kan jeg spørre hvem det er snakk om? Jeg er i utgangspunktet åpen for å snakke med hvem som helst, men om det er noen som ikke oppfører seg, kunne det være greit å vite hvem man bør unngå...
Avatar

Re: Nettvett og politianmeldelse?

jan 13 2017 - 20:00
Kan sende deg det på pm.
Avatar

Re: Nettvett og politianmeldelse?

jan 15 2017 - 20:11
Bare for å oppmuntre deg litt jonathan, så husk at de folka som er verdt å bry seg om, er de folka som er klar over at det alltid finnes 2 (eller flere) sider av en sak, og de stoler derfor ikke helt på påstander som kun er fra én enkelt side. De legger det sikkert i bakhodet sitt, men de fordømmer deg ikke på bakgrunn av kun én sides påstand. Slik er hvert fall jeg, og jeg vet det finnes flere av meg der ute ;)
Avatar

Hei.

jan 18 2017 - 00:00
Det er da en person som spiller paa din usikkerhet og koser seg med det.Saanne maa du bare ikke prate med.Du faar bare holde deg unna og kommer det frem udannheter om din person saa kan du melde fra til rette instanser.

Men skal vel mye til før man faar hjelp, saa beste er aa ikke bruke energi paa det og ikke respondere.


Lykke ti!


Til forsiden