Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nettdating - noen med erfaring?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nettdating - noen med erfaring?

juli 24 2020 - 02:11
Ønsker tips til hvordan holde kontakten gående på dating apper.
Avatar

Re: Nettdating - noen med erfaring?

juli 30 2020 - 09:22
Min snevre erfaring er at jeg forholder meg kun til de som har likt meg, tror ikke en eneste person jeg har likt har likt tilbake og da er de enten ikke interessert eller har for mange å velge og vrake i (damer har hundrevis av likes fra menn mens vi må ta til takke med noen få, samtidig som damene må sile ut mange "idioter").

Når jeg først har fått en match prøver jeg å holde praten gående, stille interessante spm, så fremt det ikke føles som en monolog, det må gå litt begge veier. Innfinner meg i at mest sannsynlig har dama flere hun snakker med og da må jeg bare gjøre mitt for å prøve å skille meg ut uten å være for pågående, vise min beste side, det er litt ekstrajobb, men det gjøres for å komme over kneika. Jeg kan prøve meg på et litt lengre avsnitt bare for å se om jeg får lengre svar, og hvertfall ikke kun skrive "hei" i første melding, alltid ha noe tillegg. Det værste som kan skje er avslag og det tåler jeg fint, ser det på som en erfaring rikere da jeg hvertfall har gjort mitt. Er ikke dama interessert så er det ikke mer man kan gjøre, og det kan bety at dere ikke var rette for hverandre.

Når det er sagt syns jeg nettdating kommer skjevt ut, tror det er mange som blir raskt avfeid pga svipe-mentalitet (bruk og kast), hadde vært lettere om man kunne treffes fysisk en plass fra første stund, og det er mange bra damer som ikke er på sånne lett-påvirkelige-dating sider heller.
Avatar

Re: Nettdating - noen med erfaring?

aug 30 2020 - 23:13
Jeg skrev bacheloroppgave om Tinder, og fant selv samboeren min der. Mitt tips er først og fremst å ha en innbydende og interessant profil. Ha flere gode og nylige bilder av deg selv (ikke festbilder, ikke bilder med andre personer på, og ikke poserende over et dødt dyr), skriv litt om deg selv - hva er dine interesser, hva er du ute etter - og prøv å fremstå som en genuin, hyggelig og ordentlig fyr med humor og selvironi.

Når praten er i gang, prøv å få til en balansert samtale, både prate om deg selv og stille spørsmål om henne, særlig oppfølgingsspørsmål om det hun skriver om. Vær oppriktig, ikke prøv å spille spill. Hvis noen ikke svarer så ikke mas, men bare gå videre. Ikke ta det personlig, personer som ikke svarer er ikke klare for noe seriøst uansett. Lykke til!
Til forsiden