Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nettdating

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nettdating

mai 21 2013 - 11:38
Har noen av dere forsøkt nett dating noen gang?

Hvordan synes dere det var? Gå det noe resultat osv.

Jeg føler ikke jeg er skapt for å være alene og skulle ønske jeg hadde noen å i det minste førte litt med.
Avatar

jo

mai 28 2013 - 07:12
Jeg prøvde det en kort stund for noen år siden, og det holdt.

Jeg betalte ingenting, så da ble utvalget klart mindre, men du må huske på at så og si alle jentene får altfor mange meldinger, så å skille seg ut blant alle de andre hunksa blir en mesterlig oppgave.
I tillegg har mange av de som driver med nettdating sett for seg sin perfekte match og mange av de vil at dere skal ha samme interesser.

Å finne en du har god kjemi med på en datingside virket for min del som veldig vanskelig, jeg vil tro det nesten kan være enklere her på sidetmedord.

Dette kommer fra en singel kar som ikke har greie på å sjekke damer doh :D

Om noen har en solskinnshistorie vil jeg gjerne vite hvor mange de måtte igjennom først
Avatar

kjærlighetsbesvær

mai 28 2013 - 09:38
Det skal nok ikke være lett med nettdating, eller annen dating generelt.

Det er vanskelig å finne en partner som har de samme verdier og tanker som en selv. Ved nett dating er det vanskelig å vise seg fra sin rette side. Jeg sliter med å kommunisere uten å kunne lese korpsspråk og høre på stemmer.

Jeg vil bare finne ei skikkelig god jente som kan sette pris på en snill og rolig mann. En slik person er ikke "lett solgt" på en dating side.
Avatar

Hei!

mai 28 2013 - 11:03
Dessverre ingen solskinnshistorie her heller,jeg har prøvd nettdating 3 ganger men har gitt opp etter et par dager alle gangene. Er støttemedlem,følte jeg må være medlem bare for å være til i verden.
Det er så laaang vei fra et hei til ekte kontakt på nett. Hvordan skille seg ut i POSETIV forstand. Jeg har prøvd å få råd og vink men ikke blitt klokere. Sist prøvde jeg prøfilhjelp på sukker jeg betalte for men det var visst kommet noe virus ett eller annent sted så hjelpen kom aldri fram til meg. Har vært på nettdatingkurs til 5000 kr det var bare lureri. Har vært på et like dyrt datingkurs det endte med at jeg ble kasta ut av baren.
Jeg har aldri tatt kontakt med noen dame noen gang,har aldri turt,er tryggere å la være. Har aldri følt den store dragningen noen gang heller. Det kommer vel av at ukjente mennesker vet man ingenting om og det virker jo ikke beroligende.
Den eneste damen jeg ble orntelig kjent med traff meg på et mentalsykehus. Så det er det beste jeg har gjort for kjærligheten.
Ellers så var det mye enklere i gamle dager med papirbladet romantikk der traff jeg en dame jeg var sammen med i en måned,men hun var så ustabil at det var utrolig slitsomt,jeg hadde ikke orket mer enn en måned,selvom det var sårt.
Så traff jeg en dame på folkehøyskolen som lekte litt med meg,hun var skikkelig kontrollfrak,men det er et kvart århundre siden.
Har for øvrig bare trygd,og har ingenting av familie.liker ikke dra på utenlandsferier,har ikke barn,vil ikke ha barn,blir trigget av barn.
Har ingen bilder av meg hvor jeg klatrer på fjelltopper.
80% av det som skrives på datingsider er skitt har jeg hørt,
Kjønnsrollemønsteret forsterkes på datingsidene og det er passe kjipt for mitt vedkommende.
Jeg har mage posetive sider men de kommer ikke fram på en sånn annonse,det ekte sidene til et menneske kan ikke holdes fram som en reklameplakat.
Avatar

kjærlighetsbesvær

mai 28 2013 - 17:46
skulle ønske jeg også fant noen en gang i fremtiden.
selv trives jeg akkurat alene, sånn som det er. har aldri hatt kjæreste før;( ganske desperat før jeg fylte 23.-..orket ikke være desperat lengre.
men drømmen er å få seg mann, og barn.
føler alle rundt får unge til tider. mitt søskenbarn skal ha, han er bare 23..
kjenner jeg blir sjalu. etthvert blir det vel mer og mer vanlig.håper jeg ikke står igjen som den eneste uten mann eller noe.
selv om jeg har mange år igjen. føler jeg at jeg blir stressa!!.
Avatar

god erfaring

mai 28 2013 - 17:54
Jeg har god erfaring med nettdating - til forskjell fra endel andre her. Men det er klart man må jobbe litt for saken, ingenting kommer gratis. For det første må man finne et egnet forum, som Match, Sukker og lignende. Velg et med profesjonell kvalitet og mange brukere.

Dernest gjelder det å lage en skikkelig profil. Bilde er et must, iallefall for oss gutta. Få jenter gidder svare på profiler uten bilde, det er nok av dem med bilde. Velg et bilde du er fornøyd med selv - da vil andre være fornøyd med det også.

Teksten i profilen er viktig. Ikke skrive for mye, ikke for lite. Skriv ting som er sanne, for juks blir avslørt før eller siden likevel. Vær ikke redd for å trekke fram positive sider ved deg selv, og hold tilbake med de negative i selve profilen. Fokuser på interesser, hobbyer og ting du er opptatt av og kan faktisk snakke om den dagen dere møtes live. Våg å være litt personlig, men ikke privat. Det får vente til dere møtes.

Og bruk gjerne humor! Det får interessen opp. Forsøk å finne på noe som skiller deg litt ut fra mengden, det er mange om beinet for å si det sånn. Og som sagt, du kommer ikke langt uten bilde. Velg gjerne et litt morsomt og utradisjonelt bilde.

Så til sist: Vær aktiv. Ikke vær redd for å sende meldinger, men start forsiktig, gjerne bare en kort kommentar eller et humoristisk spørsmål. IKKE VIRK DESPERAT (selv om du er det). Det er showstopper nr 1. Du må våge å bli avvist. Den som intet våger intet vinner. Får du ikke svar etter etpar dager, glem det caset. Hun er mest sannsynlig ikke interessert.

La oss si at du sender 50 meldinger. Selv om du bare kan få potensielt napp hos 5% av damene, vil du med 50 meldinger kunne få etpar svar. Og det kan være nok til å finne drømmedama. Ikke gi opp for fort! Mange gir opp etter kort tid fordi de blir motløse. Den tålmodige vinner verden.
Avatar

Hyggelig noen har gode erfaringer også

mai 28 2013 - 22:32
Så hyggelig att du har gode erfaringer med nettdating.

Jeg vurderer om jeg skal lage meg en profil, men jeg er som du beskriver redd for å bli avvist. Jeg føler meg på en måte ikke atraktiv, selv om jeg har flere erfaringer som sier det mottsatte.

Med andre ord tror jeg ikke jeg er en person som kvinner forrakter, men jeg har rett og slett ikke selvtillit nok til å ha troen på meg selv. Da kommer en mann ofte til kort ved dating.

Og hva skriver jeg liksom om meg selv på en slik side. Jeg er jo helt normal. Jeg har god jobb, od økonomi, er sunn og frisk. Liker aktiviteter i skog og mark, osv osv. Lest det noen ganger før. Det har i hvertfall jeg.

Selv den største sofagrisen med grandisen i høyre, og tuborg i venstre hånd skriver han liker turer i skog og mark på en slik side.

Hvordan skal en ordinær fyr som meg skille meg ut i mengden?

Min styrke er att jeg er gjennomfør snill, god og omtenksom. Men det er neppe ett argument som selger meg på Sukker.no
Avatar

nettdating

mai 28 2013 - 23:20
Jeg har gode erfaringer med det. Var litt ensom og kjente jeg savna å ha kjæreste, så meldte meg inn på en sånn side. For oss menn er det som nevnt ikke så mange å snakke med med mindre man betaler, så etter et par uker der jeg snakket med tre-fire jenter jeg ikke hadde noe sansen for, bestemte jeg meg for å betale for medlemskap. Snakket med en del jenter i en dag eller to, men etter det var det bare den ene jenta. For en måneds tid siden ble vi samboere :) En annen ting: kan vel ikke akkurat kalles nettdating, men endte opp med å bli sammen med ei jeg møtte på wordfeud en gang, haha. Var sammen i nærmere et år faktisk så man møter på folk når man minst venter det (og kanskje ikke prøver så hardt?)

Mine tips for å skille seg ut er:
- Les korrektur! Lite kult med skriveleifer.
- Har noen bilder av deg selv du er fornøyd med (men ikke lyver, er jo ingen vits i det når du uansett har lyst til å møter jenta siden)
- Still mange spørsmål, og vær _oppriktig_ interessert. Folk liker ofte å snakke om seg selv, greit å holde en samtale gående da :)
Avatar

:)

juni 21 2013 - 23:08
Jeg er ei jente i 20-åra som har vært litt inn og ut av nettdating. Det har vel aldri skjedd noe spesielt og jeg har med andre ord ikke funnet den store kjærligheten gjennom det.
Også gidder man gjerne ikke betale for å være på sånne sider heller, og da blir utvalget noe begrenset.
Jeg har snakket med mange, og noen ender man opp med å ha kontakt med en stund, til man kommer til det punktet at man enten møtes eller aldri snakkes igjen..
For min del og, så føler jeg meg ikke desperat etter kjæreste, jeg bare er der for å "holde alle muligheter åpne". Derfor er jeg heller ikke typen som kunne møtt en person på kafe e.l, men heller på byen over ett glass vin. Og gjør man det på den måten, er det jo kanskje mulig det skjer noe. Kommer litt ann på hvor seriøs man er egentlig!
Avatar

:)

okt 1 2013 - 11:20
Jeg har god erfaring, fant faktisk drømme mannen min.
Vi har nå vært sammen i 6 år, har tre nydlige barn sammen og skal gifte oss i november i år:)

Men det er selvfølgelig de useriøse da... fikk snakket med noen av dem før jeg fant samboeren min...

Men det er bare å prøve seg fram.
Lykke til:)
Avatar

Litt sent svar - men forhåpentligvis nyttig

jan 1 2014 - 20:34
Nettdating er - for menn - sammenlignbart med det som kalles "cold approach" i forhold til å finne kjæreste. Det er m.a.o. bare nyttig for de som er flinke til å sjekke på andre arenaer.

Som mann må man skrive mange - veldig mange - meldinger til kvinner, og gjerne senke kravene en hel del, da det er en betydelig overvekt av menn på alle nettdatingstedene, og mange dyktige og erfarne "players" som bruker nettdating som en av flere måter å skaffe seg telefonnumre på. Det er også en del helt ubehjelpelige menn som skriver meldinger i hytt og gevær til kvinner i håp om et hvilket som helst svar.

På grunn av dette, får kvinner på nettdatingsidene uhorvelig mange meldinger av varierende kvalitet og seriøsitet i innboksen. Dermed skal det mye til for å 1. bli lagt merke til og 2. klare å holde på kvinnens interesse når det hele tiden rauser inn med sjarmerende og mindre sjarmerende oppmerksomhet fra andre menn.

Jeg prøvde nettdating som betalende medlem på en av de store og "seriøse" sidene for en tid siden, og jeg tror jaggu ikke jeg har vært med på noe mer emosjonelt tappende. Det var mindre prøvende å slite seg gjennom barnefordelingssaker i tingrett og lagmannsrett - da følte jeg i det minste at det var noen som tok meg på alvor...
Avatar

hei

jan 2 2014 - 02:15
har prøvd en del nett dating. uten hell. kansje vært igjennom 50-100 stykker som oftest får man ikke svar eller noen ting. og har møtt en som det gikk veldig dorligt med. prøvd med betaling før en liten stund siden også. virker ikke så bra for meg heller :C værste oplevelse på en nettside var når jeg ble anbefalt og lage profilen på nytt for det var så få og dorlig matches >.<

men må vell nesten bare prøves hvis man vill finne ut av det.
Avatar

enig med torbjork.

jan 4 2014 - 14:15
Det er krevende med nettdating for menn, må senke krava endel ja, har vert på nettdating 2 måneder nå, og vert på 2 dater som gikk fint osv.. men er forsatt singel.
Til forsiden