Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nettby/spraychat/ nettsamfunn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nettby/spraychat/ nettsamfunn

sep 28 2020 - 01:20
Flere som husker slike chattesider? :P

Jeg likte slike chatte-samfunn veldig godt da en enkelt fant venner der, og det føltes liksom bedre og innenfor å ta kontakt med fremmede for å skravle. :) Alle var der for samme grunn, for å snakke og bli kjent med folk og det føltes veldig hyggelig ut! Synes det er så trist det er lite av sånt i dag.. Flere som husker eller savner disse sidene?
Avatar

Helt klart

sep 29 2020 - 17:39
Kjenner følelsen. Savner Nettby, Spraychat og irc....kunne logge inn og prate med en haug med folk i realtime. Har ikke funnet noe tilsvarende nå for tiden. (ja, vet at irc fins fortsatt, men det er nesten ikke folk der)
Avatar

@Divergent

sep 29 2020 - 18:40
@Divergent: Hva med discord? Søk feks på noe du interesserer deg for + "discord" på Google. Vet også at det finnes en Discord-gruppe opprettet av noen fra sidetmedord.
Avatar

.

sep 30 2020 - 15:37
det med discord var ikke så verst tips. Men nå har ikke jeg så mange interesser en kan snakke om, men det høres perfekt ut for gamere! ^^

Godt å se det var flere som savner de gamle chattesidene, hadde vært fint om noe sånt ble brakt på banen igjen da facebook ikke kan sammenlignes.
Avatar

Re: Nettby/spraychat/ nettsamfunn

des 14 2020 - 06:35
Nettby var en fin plass da den fungerte. Jeg var aktiv der i flere perioder og mot slutten ble det dessverre helt annerledes; hardt, uvennlige svar og uhøflige folk tok stor plass i gruppene. Jeg fant også folk som ble snakkevenner der og noen traff jeg i virkeligheten. Hvorfor lager ingen en slik ny plass? Vi trenger å samles og ha det hyggelig sammen vi mennesker.
Avatar

Nettsamfunn...

des 14 2020 - 13:25
Savner også sånne sider! Virker som om enten har du datingsider( blir litt dumt når du kun søker venner, og har sambo..), ellers så har du Facebook... For min del er jeg på sistnevnte sted minst mulig- de jg har der er bekjente- men ikke mange jg vil kalle gode venner som jeg kan prate med om det meste! :)

Apropo vennskap og chat- så er jeg interessert bli kjent med flere her også;)
Hilsen viken- jente bikket 40... :)
Avatar

Re: Nettby/spraychat/ nettsamfunn

des 17 2020 - 12:16
Husker nettby ja. Det finnes lignende nå. Men som applikasjon., den heter amino community. Det er ikke mange aktive for norske. De fleste er engelsk. Amino community fungerer at hvem som helst kan lage egne nettsamfunn eller bare bli med i andre sine. Det kan Lages nettsamfunn for forskjellige temaer der.

Kan dette være noe for sidetmedord. Et nettsamfunn der på norsk for eller om mental helse for å få nye venner?
Til forsiden