Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nettby/spraychat/ nettsamfunn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nettby/spraychat/ nettsamfunn

sep 28 2020 - 01:20
Flere som husker slike chattesider? :P

Jeg likte slike chatte-samfunn veldig godt da en enkelt fant venner der, og det føltes liksom bedre og innenfor å ta kontakt med fremmede for å skravle. :) Alle var der for samme grunn, for å snakke og bli kjent med folk og det føltes veldig hyggelig ut! Synes det er så trist det er lite av sånt i dag.. Flere som husker eller savner disse sidene?
Avatar

Helt klart

sep 29 2020 - 17:39
Kjenner følelsen. Savner Nettby, Spraychat og irc....kunne logge inn og prate med en haug med folk i realtime. Har ikke funnet noe tilsvarende nå for tiden. (ja, vet at irc fins fortsatt, men det er nesten ikke folk der)
Avatar

@Divergent

sep 29 2020 - 18:40
@Divergent: Hva med discord? Søk feks på noe du interesserer deg for + "discord" på Google. Vet også at det finnes en Discord-gruppe opprettet av noen fra sidetmedord.
Avatar

.

sep 30 2020 - 15:37
det med discord var ikke så verst tips. Men nå har ikke jeg så mange interesser en kan snakke om, men det høres perfekt ut for gamere! ^^

Godt å se det var flere som savner de gamle chattesidene, hadde vært fint om noe sånt ble brakt på banen igjen da facebook ikke kan sammenlignes.
Til forsiden