Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nettby/spraychat/ nettsamfunn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nettby/spraychat/ nettsamfunn

sep 28 2020 - 01:20
Flere som husker slike chattesider? :P

Jeg likte slike chatte-samfunn veldig godt da en enkelt fant venner der, og det føltes liksom bedre og innenfor å ta kontakt med fremmede for å skravle. :) Alle var der for samme grunn, for å snakke og bli kjent med folk og det føltes veldig hyggelig ut! Synes det er så trist det er lite av sånt i dag.. Flere som husker eller savner disse sidene?
Avatar

@Divergent

sep 29 2020 - 18:40
@Divergent: Hva med discord? Søk feks på noe du interesserer deg for + "discord" på Google. Vet også at det finnes en Discord-gruppe opprettet av noen fra sidetmedord.
Avatar

.

sep 30 2020 - 15:37
det med discord var ikke så verst tips. Men nå har ikke jeg så mange interesser en kan snakke om, men det høres perfekt ut for gamere! ^^

Godt å se det var flere som savner de gamle chattesidene, hadde vært fint om noe sånt ble brakt på banen igjen da facebook ikke kan sammenlignes.
Avatar

Re: Nettby/spraychat/ nettsamfunn

des 14 2020 - 06:35
Nettby var en fin plass da den fungerte. Jeg var aktiv der i flere perioder og mot slutten ble det dessverre helt annerledes; hardt, uvennlige svar og uhøflige folk tok stor plass i gruppene. Jeg fant også folk som ble snakkevenner der og noen traff jeg i virkeligheten. Hvorfor lager ingen en slik ny plass? Vi trenger å samles og ha det hyggelig sammen vi mennesker.
Avatar

Re: Nettby/spraychat/ nettsamfunn

des 17 2020 - 12:16
Husker nettby ja. Det finnes lignende nå. Men som applikasjon., den heter amino community. Det er ikke mange aktive for norske. De fleste er engelsk. Amino community fungerer at hvem som helst kan lage egne nettsamfunn eller bare bli med i andre sine. Det kan Lages nettsamfunn for forskjellige temaer der.

Kan dette være noe for sidetmedord. Et nettsamfunn der på norsk for eller om mental helse for å få nye venner?
Avatar

Re: Nettby/spraychat/ nettsamfunn

des 15 2021 - 16:04
Spraychatten finnes enda: https://chatters.no
Avatar

Nettsamfunn

des 15 2021 - 20:26
Ja jeg husker irc. Var der hver dag og fant meg to rl kjærester der, og flere venner. Men tok litt lettere på å ta kontakt med folk når jeg var yngre. Savner den tiden veldig. Var helst spesiell stemning å være på irc. Skulle ønske jeg fant et slikt samfunn igjen. Da hadde vi jo bare nick og utseende, overflatiske ting eksisterte ikke. Husker vi sendte bilder og cd til hverandre i posten :-)
Avatar

Re: Nettby/spraychat/ nettsamfunn

des 15 2021 - 22:12
Jeg er fungerende "barista" på en nettkafé på Discord. Og vi har ikke mye gaming prat, vi prater om det vi har lyst til. Vi har stor takhøyde og ingen aldersgrense, men de fleste ligger vel i aldersgruppa 25-50, tenker jeg. Det er litt opp og ned med aktivitet der, men det er hvertfall noen innom hver dag. Er det flere som har lyst å komme innom og skape litt liv på kaféen så gjerne det :)
Bare å sende meg venneforespørsel og melding så gir jeg mer info .
Til forsiden