Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nederlag på nederlag siste året, vil jeg klare og snu dette ?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nederlag på nederlag siste året, vil jeg klare og snu dette ?

juni 13 2013 - 21:38
Jeg er mann i midten av 40-årene, det siste året har jeg opplevd tunge nederlag, og nå kjemper jeg for og snu ting i min retning. Orker jeg dette ?
Kjærlighet : Jeg har hatt flere kortvarig forhold med jenter. Jeg har hatt ei god venninne i over 20 år - kun vennskap. Men for 2 år siden ble vi et kjærestepar. Men hun var ikke klar etter sitt samlivsbrudd, så forholdet varte til i fjor sommer. Vi bor et par timers reise fra hverandre. Jeg var helt knekt av kjærlighetssorg i fjor høst, fryktelig tøft siden vi før hadde vært gode venner, og jeg ville noe mer. Vi har hatt et litt kunstig vennskapsforhold via sms og telefon fram til nå. Jeg sendte en melding til henne for noen dager siden og skrev at jeg hadde funnet kjærligheten. Hun virket ikke helt fornøyd. Jeg skrev at det var henne. Hun ble glad og skrev at hun ønsker det kan bli oss, hvis hun klarer og komme seg ovenpå. Jeg får være tålmodig og vente.
Min far : Da min Mor døde for en del år siden, så bestemte jeg meg for og dele hus med min far. Han døde i vinter etter noen få måneders sykeleie. Utrolig vondt, vi hadde hatt det så godt sammen. Jeg hadde ikke lyst til og leve lenger.
Huset : Huset vi bodde i, skal straks selges. Det har vært i familien i hele livet mitt. Men ingen av oss arvinger har råd til og kjøpe det. Men brødrene mine har vært tålmodige og snille og latt meg få tid og lov til og bo i huset. Nå har jeg fått meg leilighet i nærheten, heldigvis. Men sorgen over at jeg snart skal forlate dette huset er virkelig tilstede. Men det økonomiske vil jo bli mye bedre for meg.
Jobb : hadde vikarjobb fram til jul, men etter det har det nesten vært stille.I går fikk jeg et lyspunkt, jeg har fått sommerjobb på samme sted.
Angst : Oppe i alt det andre så har jeg hele livet slitt med angst, prestasjonsangst, og det har hemmet meg en god del i livet og særlig jobbsammenheng.
Nær fortid og framtida : I vår gikk jeg til legen min og sa : nå sliter jeg på så mange områder at jeg må ha hjelp for og kunne leve videre. Han ordnet 2 ting til meg, psykolog som nå hjelper meg med og samle tankene mine og angsten min. Tiltak fra NAV som skal hjelpe meg sakte men sikkert tilbake til arbeidslivet.
- Nå må jeg finne krefter til og komme meg gjennom de neste månedene. Få jenta jeg elsker tilbake, Være på plass i leiligheten og drømme om den lille hytta i skogkanten jeg ønsker og bo i. Være i en jobb jeg trives i. Jeg har mange gode venner, og katten som jeg er så glad i. Jeg har heldigvis ikke murt meg inne, men har vært mye ute, skogen har betydd mye for meg. Jeg orker ikke flere nederlag nå, jeg håper jeg klarer dette.
Til forsiden