Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nav ......

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nav ......

juni 26 2020 - 14:21
Føler meg jævlig dum nå. Fikk mitt første barnebidrag av NAV og ekstrabidrag for at hu skal dra på en liten tur. Det er første gang hu skal være hos meg såppass lenge. Har brukt opp halve bidraget på dritt som røyk og spilling. Følte meg jo jævla rik når jeg fikk det. Føler meg helt jævla dum, hva faen skal jeg si til NAV no? Veit noen om NAV kan hjelpe med no mere? Er i trøbbel med barnevernet fra før a fordi døm sier at jeg setter mine behov foran hennes. Men hu er 5 år og kan ikke bruke hundretusen på hu. De forventer så mye av meg no.
Avatar

Re: Nav ......

juni 26 2020 - 14:23
Det ble et surt innlegg. Sliter jævla mye med aggressjon. er i en dritt situasjon nå. Må prate med nav og barnevernet til uka :(
Avatar

Hmm

juni 30 2020 - 01:04
Jeg vet ikke hvor mye mer nav kan hjelpe deg med det men skulle gjerne sagt det er best å være ærlig.For det er jo det men helt klart barnevernet kommer til å reagere på det at du spilte bort penger og brukte på røyk og ikke ungen.men får du hjelp for spillinga di.Hvis du søker hjelp for spillinga så ser de at fu ihvertfall prøver og da er sjansene dine større for å være der for barnet ditt.Spilleavhengighet er ille og du bør søke hjelp for det slik at du får det bedre.
Avatar

Forresten

juni 30 2020 - 01:05
Lykke til med møtet.Krysser fingrene for deg at det går bra.
Til forsiden