Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Nav og lege"hjelp"

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Nav og lege"hjelp"

mai 22 2013 - 19:29
Sliter så for tiden. Er så sliten og lei alt at jeg såvidt orker tanken på å ta av meg min egen unge på 11 mnd. Har bare lyst sette meg ned å grine.

Situasjonen er altså slik at vi ikke har fått bhg plass til lillemann. mens jeg gikk gravid med han gikk jeg på aap og i noe behandlings greier gjennom nav som het GREP. Jeg gikk høygravid og skulle fulføre dette for så å komme fortest mulig ut i jobb (noe jeg syntes hørtes helt bortkastet ut da jeg visste jeg ikke kom til å komme tilbake til arbeidslivet med det første pga angst og sterk depresjon) Nå er sønnen min blitt 11 mnd, mamma permisjonen er gått ut for noen mnd siden så jeg/vi lever på gubbens 20 000 i mnd. Med andre ord, vi har det veldig trangt med penger, og nå er jeg gravid med nr 2. En liten periode kom jeg meg ut i jobb, men dette ble for tungt for meg og etter det har vi funnet ut at jeg er gravid, så nå har jeg gått arbeidsledig igjenn. var også etts trev å få pass til guttungen. (dumt, men sånn er altså situasjonen) Vi bor i ett lite hus med div problemer, mugg, og ved kraftig regnvær lekker taket. Det er ett lite hus så vi har det trangt om plassen, pluss at det er ett stykke unna kjenskaper og langt på landet, så lite besøk å få...

Jeg søkte gjenopptak på aap hos nav, og nå kan jeg få dette, men igjenn må jeg i noe møter og behandlingsgreier noen dager i uka, men uten barnepass, hva gjør jeg ? nav sier det er mitt problem og at jeg må skaffe dette. jeg har søkt/ringt til det jeg kan for å høre om pass. de som sier de kan passe er foreldra te kjæresten, men de har fulltidsjobber sjøl så å be de om å ta seg fri tre- fire dager i uka for å passe sønnen vår for at jeg må på nav møter syntes jeg høres helt vilt ut! Jeg har egentlig sagt jeg ikke vil ha aap nå for jeg orker ikke tanken på alle møtene og det jeg må igjennom med nav når jeg blir så deprimert av å være inærheten av min saksbehandler og hele nav systemet. vi er aldri enige! ( har prøvd bytte, men pga liten kommune, er det kun hn som kan ha meg, vitsnok) Jeg prøvde snakke med legen min (som også er en kranglefant og gjør meg svært nedtrykt ) om hn kunne hjelpe meg å skrive /snakke med nav om min situasjon og om å utsette disse møtene frem til etter gruppebehandlingen som legen har henvist meg på til høsten. Fikk tilbake at jeg ikke kunne regne med å slippe alt nav ber meg om, og at de hadde snakket sammen og at jeg måtte gjøre meg klar på arbeidslivet...

Det jeg strever med er sterk depresjon, hvorfor da gå i gruppeterapi mot angst ? og hvorfor på jobbmøter/terapi for å komme fortest mulig ut i jobb når jeg er gravid og hjemmeværende med sønnen min ? Hva annet er det jeg kan søke for å slippe sånn krangl og mas fra nav og lege ? Nå har jeg prøvd å skifte lege igjenn, men gruer meg over hva jeg kan få. er så vanskelig finne en som kan hjelpe meg og føler meg bare missforstått hele tiden!

Kan søke kontant støtte, da får jeg være i fred uten noe mas. Men er da snakk om 6-7000 mindre utbetalt. Alle mener jeg burde si ja til aap, og prøve komme meg igjennom disse møtene, men jeg har egentlig ikke lyst til gruppe behandling/terapi, eller møtene med nav. Dette gjør meg så utslitt å lei. Føler ikke noe glede av dette livet her og skjønner fader ikke vitsen mer. Jeg er konstant sinna og frustrert. Trenger hjelp, men den hjelpen nav/lege gir meg gjør meg mer sint, frusrert, deprimert og lei hele livet!

Til forsiden