Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Naboen.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Naboen.

jan 6 2015 - 11:59
Hei.
Jeg vet ikke om dette er rette siden å ta dette opp. Om jeg egentlig burde skrevet på vg sine forumsider, men jeg trenger noen seriøse svar...

Jeg fikk for fem år siden hjelp til å kjøpe meg en leilighet. Jeg er til tider ganske psyk, så for å være mest mulig selvstendig ble jeg innvilget tilskudd. Jeg har bodd her i over fem år som sagt.
Huset jeg bor i er overraskende lydtett. Aldri hatt problemer med lyd. Men for et halvt års tid siden flyttet det inn en ny over meg. Han tramper. Det er slik at dørene mine rister. I tillegg er han en nattugle, så det har hendt at jeg har våknet av trampingen... det har ikke skjedd før.

Jeg må gi beskjed snart, ellers er jeg redd jeg blir forbanna og usaklig. Men jeg vil jo ikke være den gretne naboen i underetasjen som klager over at nevnte person går rundt i sin egen leilighet.. men som sagt, jeg hørte aldri noe til tidligere nabo, og det rister i dørene.
Avatar

Re: Naboen.

jan 24 2015 - 01:06
Det er lov å si fra.
Ta det opp på en rolig og grei måte og be han om å ta litt hensyn til sine naboer.
Kan jo hende han ikke er klar over at det forstyrrer deg?

Lykke til :)
Til forsiden