Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Når man plutselig har et behov for å snakke med noen...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Når man plutselig har et behov for å snakke med noen...

mai 7 2014 - 12:14
Jeg er en innadvendt person som har veldig vanskelig for å ta kontakt med folk når jeg ønsker det mest. Nå er et sånt øyeblikk:)

Et åpent ærlig øyeblikk, hvor jeg lengter etter at noen bare vil høre det jeg har å si. og kan si at det går bra. at det er lov å føle seg sårbar. at det er lov å ha skjøre dager. jeg forteller det til meg selv, og jeg tror sånn litt på det.

Jeg har en skjønn samboer, og sikkert andre som også ville brydd seg. Jeg har det ikke forferdelig, jeg har det bare ikke så bra akkurat nå...
Avatar

So bra at du dele!

mai 11 2014 - 00:31
Veldig bra at du dele korsn du har det :)
Bedre å dele enn å sitte inne med ting aleine, uansett ka det gjelde. Både gleder og sorger, bekymringer og lettelser :) Ingen er for stort, og ingenting er for lite...

Tror mange kan føle at man ikkje har gode dager heile tida. Meg sjølv inkludert. Ikke alltid jeg vet hvorfor jeg føler meg TOM, men jeg bare er det. Men, når man tar en dag av gangen, og ser hvordan morgendagen blir - da er man allereie komt et godt stykke på vei.

At du er innadvendt kan jo være en bra ting også. Du slipper at folk vet alt om det, og på den måten beskytter jo du deg selv på mange måter, MEN - det kan samtidig være vondt å sitte inne med ting heilt aleine. Mitt tips: Fortsett å skriv her inne om du føler det hjelper. Her er alltid noken som SER og "LYTTER" det du skriver.

STÅ PÅ!
Avatar

Re: Når man plutselig har et behov for å snakke med noen...

juli 3 2014 - 00:29
Hei! Hvis du trenger noen å snakke med kan du gjerne legge meg til som venn og sende en melding :)
Til forsiden