Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Når det er nok.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Når det er nok.

mars 27 2017 - 20:34
Er så vant til å ha blitt tråkket på hele livet så skjer det en liten filleting og *CRACK*... Lol........ Vanligvis hadde det ikke vært noe jeg hadde kasta bort en tanke på en gang men denne gangen var det annerledes, var vel dråpa som fikk begeret til å flomme. Én patetisk liten fillekjerring som var frekk og nedlatende og beskyldte meg for å snike i butikk-køen og jeg følte et raseri som jeg aldri har følt før.. Jeg må ha sett ut som jeg skulle gå full Carrie.. Men jeg styrte meg ut derfra. Men den følelsen er der enda, jeg har aldri vært så sint i mitt liv, det er som om reaksjonene på alt som alle noengang har gjort mot meg prøver å få utløp på en gang. Er nok ikke lenge nå før det blir slik at neste person som tråkker på meg får pigger gjennom foten....
Avatar

Hei

april 7 2017 - 09:52
Leit at du har hatt verden mot deg hele livet, antagelig har du blitt sterk eller du kommer til å bli sterk. Kanskje du ikke har fått uttløp for følelsene dine? Det er farlig å ikke vise følelser.
Synes det er bra du er reflektert nok til å se at din reaksjon kan gå utover andre. Neste steg er kanskje å sørge for hjelp slik at det ikke skjer?
Til forsiden