Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Når den største gåten i livet er deg selv

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Når den største gåten i livet er deg selv

nov 6 2016 - 17:54
Livet mitt er en berg og dalbane. Noen dager er livet så mørkt at jeg helst vil drukne meg selv i alkohol bare for å glemme hvem jeg er. Andre dager føler jeg at livet er helt ok, men aldri føler jeg at livet er bra. Nå har jeg skrevet ned alt ved meg selv, for å prøve å møte realiteten. Jeg skal fremover prøve å kjenne på ubehaget, i stedet for å hele tiden ignorere det ved å ha en plan for hvordan jeg skal takle hverdagen. Nedenfor har jeg skrevet ned alt jeg kan komme på som gjør at jeg ikke klarer å finne lykken i livet, eller rettere sagt bli tilfreds. Har du noen innspill? Hva som helst? Så er jeg svært takknemlig. Det står helt generelt og ikke satt i noe system.


Trøtt, sliten, tiltaksløs
Manglende følelser som glede og tristhet
Klarer ikke å skille mellom følelser og tanker
Tomhet
Isolasjon
Søker etter ekstreme tiltak til å føle eller dempe psykisk smerte? (Narkotiske stoffer, mat)
Virkelighetsflukt gjennom trening, er oppriktig over gjennomsnittet glad i trening, men lidenskapen brukes også som en metode for mestre et felt når alt annet går i grus. Litt usikker på dette.
Rigide planer for å føle kontroll
Alltid en følelse etter mangel på noe ukjent, alltid søkende etter svar som kan hjelpe meg selv til å forstå meg selv
Selvhat, forakt, uverdighetsfølelse
Kroppshat
Rask tankevirksomhet
Stenger ut følelser/tanker
Liten interesse for andre mennesker
Har hatt bulimi, men har begynt å slite litt med dette igjen i det siste
Ønsker om å dø, for finner ingen mening med livet
Avatar

Re: Når den største gåten i livet er deg selv

nov 15 2016 - 22:58
Den beste måten å få det bedre er å gjøre det motsatte av det du gjør nå. Du må tenke på ting som har vært positivt for deg før og som evt. kan være positivt nå. Start med å tenke igjennom hver dag noe du har gjort som du fikk til og hvorfor du fikk det til. F.eks. "Jeg har spist god middag, dette klarte jeg fordi jeg var strukturert og flink til å lage mat", da vil du få det bedre med deg selv. Vil påpeke at jeg selv også har en slik berg og dalbane, så jeg er ingen ekspert på det selv, bare gulper opp råd jeg har hørt før. Håper du får noe psykolog-hjelp eller noe, sikkert vanskelig å komme seg ut av det uten hjelp.
Til forsiden