Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Når de du stoler på svikter

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Når de du stoler på svikter

jan 9 2014 - 15:36
Jeg hadde to mennesker jeg virkelig stolte på, aldri stolt så mye på noen som de før, men når alt kommer til alt og det virkelig gjelder, så svikter også de. Jeg kan fortsette å ha de i livet mitt, men vet virkelig ikke om jeg vil, tror jeg bare skal bryte kontakten, det er nok det beste, da slipper jeg å bli sviktet igjen. Jeg er redd for å skrive mer, vil ikke bli gjenkjent, men legg meg gjerne til om du vil vite mer, det kan hende jeg svarer.

Andre som kjenner seg igjen?
Avatar

Tillit

jan 9 2014 - 15:57
Det er vel det store cluet her. Tillit kommer ikke til oss i absolutt form. Det blir gradert av opplevelser og baserer seg på erfaringer og forventninger.

Vi kan ha mye tillit til et annet menneske, men når tilliten blir brutt på en eller annen måte må vi revurdere tillitsgraden. Tenker man litt for mye svart/hvitt så blir det veldig vanskelig å ha full tillit til andre.

Kjenner veldig godt til dette selv da det krever usannsynlig mye for å få min fulle tillit. Dog så kan jeg gradere opp ganske kraftig da. Har vært perioder der tilliten til alt og alle forsvinner helt også. Work in progress!

Avatar

.

jan 9 2014 - 16:11
Jeg sliter også veldig med å stole på folk, det tar lang tid å bli trygg. Derfor var det ekstra sårt når jeg ble sviktet denne gangen. Nå må jeg bare forsøke å roe meg, og etterhvert vil jeg nok velge å fortsette å ha de i livet mitt, men tilliten er svekket, dessverre.

Jeg trodde at jeg kom til å gråte hemningsløst resten av kvelden, men jeg bare sitter her og vet ikke helt hva jeg skal ta meg til. Jeg vil jo egentlig bare legge meg ned og gråte, få ut all møkka.
Avatar

Samme her.

jan 12 2014 - 12:32
Føler virkelig med deg. Det er så sårt å bli svikta på den måten, av de man stoler mest på. Er nok derfor jeg er alene, for jeg tørr aldri å stole på noen. Tørr ikke risikere at noen svikter igjen, når det virkelig gjelder.
Kanskje en dag...
Avatar

De har sviktet før

jan 12 2014 - 12:46
De har sviktet meg en gang før, men jeg ga de en ny sjanse, og hva skjer? Jo, de svikter igjen. Jeg stoler ikke på noen lenger, det er ikke noe poeng, alle svikter eller forsvinner til slutt uansett... Det er trist, men sånn er det.
Til forsiden