Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Når bonusbarn blir byrde

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Når bonusbarn blir byrde

jan 11 2015 - 04:11
Har blitt sammen med en mann med tre barn, alle i skolealder. Jeg har ingen barn. Foreldrene har vært skilt i 5 år, da mor fikk (og har) ny mann og forlot ekteskapet. Far fikk ny partner, med barn, forholdet holdt ikke. Barna likte ikke den nye, eller de nye barna. Like etter ble vi sammen. Prøvde å gjøre det meste etter de "råd" vi fikk rundt omkring. Varsom intro, aldri tvinge seg på, kun være en støtte og support-person. Det fungerte bra. Men da mor forstod at det nye forholdet vårt var seriøst, begynte problemene. Hun forsøkte å vinne sin eks tilbake. Var dermed emosjonelt utro mot han hun begikk utroskap med. Presterte å si til barna at mor og far skulle bli sammen igjen. Etter det har det gått nedenom og hjem med min kontakt med eks og barn, og nå begynner det å knake i sammenføyningene i dette fantastiske forholdet vårt som faktisk skulle ende i ekteskap etterhvert.... Barna har blitt helt umulig, sier rett ut at jeg aldri blir en del av familien deres. De setter besteforeldre og slekt opp mot meg. Jeg tjener ikke bra nok, er ikke bra nok. Og det hele begynner å gå på selvtilliten løs. Barnas far, min store kjærlighet, sier han føler seg dratt mellom barna, eksens behov for stadig kontakt og meg. Og jeg føler jeg taper, hele tiden. Kan jeg ikke forvente å få støtte fra han nå, vil jeg da noen gang få støtte. Nå ymter han frempå å legge de felles planene på is. "Så barna kan venne seg til tanken", de har fått 1 år hittil til å venne seg....
Jeg mener det i deres øyne aldri vil bli en tanke de venner seg til. De som de fleste skilsmissebarn håper alltid på en gjenforening mellom mor og far, og i allefall når mor signaliserer dette for barna. Selv om far om igjen har avkreftet dette, for barna. Men kanskje ikke tydelig nok for mor, selv om han klart sagt at han skal gifte seg med meg, og elsker meg....
Jeg begynner å tvile på det hele. Hvor mye stygge blikk, uttalelser og opplevelser om ikke å være velkommen skal jeg tåle. Er det verdt det? Vil det noen gang bli bedre?
Avatar

RE: Når bonusbarn blir byrde

jan 14 2015 - 10:36
Du har noen vanskelige valg foran deg, det er ikke lett å råde deg til hva DU skal gjøre, for det er tilslutt opp til deg.

Det jeg ser i det du skriver, er dessverre vanlig. Slik jeg ser det har du TO problemer her.

EN:
Eksen til kjæresten din som åpenbart er sjalu på deg fordi hun frykter at du skal bli en bedre mamma for barna hennes enn det hun var sammen med barnefaren. Hun har åpenbart ingen respekt, verken for deg eller barnefaren og kommer til når hun har ødelagt for dere, til å trekke seg vekk fra han igjen.

TO:
Kjæresten din er har fortsatt følelser for henne, så mest sannsynlig var det hun som gikk fra ham. Dermed blir han svak når hun kontakter han og indikerer interesse for han og barna igjen. Det han burde gjort, var å avvise henne, be henne holde seg unna, hun stakk og han er i ferd med å få seg et bedre liv, ikke bare for seg selv og barna, men også av respekt for deg. Om han virkelig elsker deg, burde han kjempe for deg, forsvare deg og dere og ikke la mamman til barna ødelegge det bra forholdet dere har bygget opp. Selvsagt vil barna ha mamman sin, men mamman virker ikke snill i de voksne realsjonene, og dette skader barna og deg.

Det er egentlig ikke bonusbarna som er byrden, det er kjæresten din og eksen hans. Får du ikke han til å forstå dette, må du ta vare på deg selv og trekke deg ut av forholdet. Jeg skjønner at du ikke vil det, men skal de få lov til å ødelegge deg da? Det kan også være den øyeåpneren kjæresten din trenger, men ikke ta det for gitt.

Det er virkelig synd når slik skjer, men det er en del av faren ved å inngå partnerskap med skilte personer både med og uten barn, man vet aldri helt hva slags ballast de har med seg, og så må det bli opp til deg om du har kapasitet til å håndere "medgiften" eller ikke.

Tvi tvi, jeg vet ikke om det var til noe hjelp, men håper hvertfall det kan gi deg noe å tenke på.
Til forsiden